Current Gen > PlayStation 5

Intergalactic: The Heretic Prophet

<< < (2/4) > >>

RyoHazuki:
Mmmmm, ale przystojny pan. A nie czekaj.  :lol: :lol:

A tak poważnie, to będzie jakaś reklamowa gra? Sony, Pet Shop Boys, Adidas, Porsche.

Zielarz:
Hymm, ja jednak jestem trochę rozczarowany. Na nowe IP od Naughty Dog czekamy od 11(?) lat i spodziewałem się więcej. Trailer taki trochę o niczym (oczywiście to nie prawda, bo to i owo pokazuje i nakreśla, ale jednak uważam, że to o wiele za mało) i nijaki. Przypomina mi teaser którejś z gier GaaS Sony (Concord albo tej drugiej). Znowu kobieta bohaterką (to, że łysa boli mnie tylko dlatego, że liczyłem na fajnie wykonane włosy ;) ). Do tego rozgrywka chyba będzie w zupełnie innym stylu i zastanawiam się, czy w związku z tym idą bardziej w arcade? Do tego to ma być chyba open world... No nie wiem :D.

Tak czy inaczej, fajnie, że pokazali jakość oprawy, która bardziej odpowiada temu co zobaczymy w grze (bo jednak inne trailery to miały dużo cinematików, które mogą bardzo różnić się od tego co będzie w grze).

windomearl:

--- Cytat: RyoHazuki w Grudnia 13, 2024, 10:19:26 am ---Mmmmm, ale przystojny pan. A nie czekaj.  :lol: :lol:

A tak poważnie, to będzie jakaś reklamowa gra? Sony, Pet Shop Boys, Adidas, Porsche.

--- Koniec cytatu ---
Naprawdę, nie mogę się nadziwić jak woke odkleiło tak dużo ludzi. W sumie nie, juz sie nie dziwie a tylko śmieje xD

Zielarz:
Już tak abstrahując od tego, czy coś jest woke, czy nie, ostatnio duże gier ma kobiety jako główne bohaterki. W przypadku ND, ich ostatnią grą z męskim protagonistą będzie Uncharted 4. Ghost of Yotei to zmiana na kobietę, Horizon wiadomo. Nowa gra od Santa Monica chyba także będzie miała bohaterkę płci pięknej (o tym w dziale głównym). Ja wiem, że lata patriarchatu zrobiły dużo złego, ale przeginanie w drugą stronę to tworzenie kolejnej patologii, nawet jeśli chodzi o "nadrabianie" za przeszłe zaniedbania. Ja poproszę coś bardziej wypośrodkowanego ;).

A teraz co do samej gry:

Na papierze spoko. Ciekawe, czy można spodziewać się jakiegoś trailera z gry w okolicach czerwca? Oby tylko to nie było kolejne czekanie 2-3 lata na premierę...

windomearl:
No ale ciekawe czy jak bysmy policzyli gry zapowiedziane chociaż dzisiaj, to czy nadal nie bedzie przewagi chlopów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej