Prehistoria gen > Playstation Portable
Spis posiadaczy PSP.
sambady:
--- Cytuj ---Jadę w styczniu do Hong-Kongu, przecież PS2 nie zabiorę
--- Koniec cytatu ---
Dlaczegoby nie? Przecież będziesz mógł się w hotelu podłączyć :P.
--- Cytuj ---a pół roku (może więcej) bez grania = zgon na miejscu
--- Koniec cytatu ---
Fakt, coś w tym jest :). Ja nie mogę bez mojej konsolki miecha wytrzymać XD.
--- Cytuj ---A poza tym nigdy nie twierdziłem, że nie kupię PSP, sam mam GB, zastanawiałem się nad DS.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że nigdy nie twierdziłeś, że na 100% nie kupisz PSP, ale ostatnio coś mówiłeś, że jakoś Cię gry na tę konsolkę mało interesują :).
--- Cytuj ---Jak idzie ludziom piracenie PSP?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, że nawet nie wiem. Ale coś czuję w kościach, że już Chińczycy coś kombinują :P.
Castor Krieg:
Mam pytanko, na Mininovie znalazłem całą masę obrazów z gier na PSP. Podejrzewam, że można je odpalać z karty pamięci. A przecież 1GB Sandisc nie kosztuje wiele, a gry można trzymać na HDD kompa. Wie ktoś jak to wygląda? Czy rzeczywiście da się odpalać gry z karty pamięci?
P.S. Wiem, że Sony walczy z tym robiąc upgrade firmware'a, ale kto każe kupować oryginalną grę która tego wymaga? :lol:
Player01:
Nie da sie jeszcze odpalic gry z karty pamieci.
Narazie pozostaja orginaly i emulatory\homebrew. Na odpalenie gry z MS na pewno nie bedzie trzeba dlugo czekac - dlatego ja mam juz 4 GB gier na PSP na dysku :D.
Castor Krieg:
--- Cytat: "Player01" ---Nie da sie jeszcze odpalic gry z karty pamieci.
Narazie pozostaja orginaly i emulatory\homebrew. Na odpalenie gry z MS na pewno nie bedzie trzeba dlugo czekac - dlatego ja mam juz 4 GB gier na PSP na dysku :D.
--- Koniec cytatu ---
No to niech się śpieszą z tym loaderem! To by było coś, czysty program, bez żadnego grzebania i lutowania konsolki. Nawet jeśli trzeba byłoby robić upgrade loadera z każdym upgradem firmware'u (co by nie było często, skoro ludzie nie kupowaliby gier z automatycznym upgrad'em), to i tak świetny pomysł. Pogralibyśmy sobie w różne japońskie pierdółki i inne takie.
Player01:
Konsola nie ma blokady regionalnej na gry - nie widze problemu ;).
Mysle, ze jak nie bedzie piratow, to uda mi sie zakupic 2 gry na miesiac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej