Prehistoria gen > Playstation Portable

Spis posiadaczy PSP.

<< < (2/33) > >>

Castor Krieg:
Cholera, które PSP kupić? Te z Ultimy kusi gwarancją 12 miesięcy, ale ma cenę zaporową. Za to na Allegro cała masa okazji, ale nici z gwarancji.

sambady:

--- Cytat: "Castor Krieg" ---Cholera, które PSP kupić? Te z Ultimy kusi gwarancją 12 miesięcy, ale ma cenę zaporową. Za to na Allegro cała masa okazji, ale nici z gwarancji.
--- Koniec cytatu ---

Kupiłbym to z Ultimy. Choć ostatnio znalazłem aukcję na Allegro, gdzie sprzedawca dawał prawie roczną gwarancję na konsolkę ;).

Btw - co tak nagle zmieniłeś zdanie, co do zakupu kieszonsolki? :P

Castor Krieg:

--- Cytat: "sambady" ---
--- Cytat: "Castor Krieg" ---Cholera, które PSP kupić? Te z Ultimy kusi gwarancją 12 miesięcy, ale ma cenę zaporową. Za to na Allegro cała masa okazji, ale nici z gwarancji.
--- Koniec cytatu ---

Kupiłbym to z Ultimy. Choć ostatnio znalazłem aukcję na Allegro, gdzie sprzedawca dawał prawie roczną gwarancję na konsolkę ;).

Btw - co tak nagle zmieniłeś zdanie, co do zakupu kieszonsolki? :P
--- Koniec cytatu ---

Jadę w styczniu do Hong-Kongu, przecież PS2 nie zabiorę, a pół roku (może więcej) bez grania = zgon na miejscu. A poza tym nigdy nie twierdziłem, że nie kupię PSP, sam mam GB, zastanawiałem się nad DS. Jak idzie ludziom piracenie PSP?

xelloss:
zbierałbym siły na zimę 8)

Player01:
Castor- bralbym z Allegro, ceny juz sa bardzo niskie, aa wiekszosc sprzedawcow daje gwarancje na to ze nie ma martwych pikseli (w moim egzemplarzu chyba nie ma, przynajmniej nie widze).
Co do piracenia to pracuja nad tym. w kazdym badz razie na PSP sa emulatory NES'a\SNES'a\ GBA\ GB\ GBC\ NeoGeo\ MAME i do tego gry zrobione przez zapalencow np. DOOM1 i 2, DukeNukem 3D i mnostwo gierek logicznych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej