Prehistoria gen > GameBoy Advance

GBA... Kupić, nie kupić?

<< < (2/8) > >>

sambady:
Podczepiłem się pod ten temat, bo nie widzę sensu zakładania nowego :P. No więc, mam do Was, drodzy forumowicze, jedno bardzo proste pytanie. Więc tak - chcę kupić sobie jakąś dobrą grę z gatunku (tactical) RPG. Buszowałem na stronie Ultimy w jej poszukiwaniu i oto co udało mi się znaleźć - Onimusha Tactics. Czy warto? :P

Shadowek:
Pierwszy raz słysze , to jakaś nowa ?? Zaraz ściągne roma to ci powiem czy warto  :twisted: A tak na serio to nie lubie takich gier typu RPG , jak coś to se kup Boktai 2 jeśli ci kasy starczy :) Ta gra szczerze popiera słowa matek żeby niegrać po nocach !  :D  ( no bo niema mocy !! :P )

sambady:

--- Cytuj ---Pierwszy raz słysze , to jakaś nowa ??
--- Koniec cytatu ---

Nie, premierę chyba rok temu miała XD.

--- Cytuj ---Zaraz ściągne roma to ci powiem czy warto
--- Koniec cytatu ---

Romy to kicha. Nie odzwierciedlają tego, co zobaczy się później na konsolce :). Kiepska podróbka :/.

--- Cytuj ---A tak na serio to nie lubie takich gier typu RPG
--- Koniec cytatu ---

Nie lubisz gier RPG? Toż to najlepszy gatunek, imo. Przy tych grach spędza się najlepiej czas. Ponadto - strasznie rozwijają wyobraźnię ;).

--- Cytuj ---kup Boktai 2 jeśli ci kasy starczy
--- Koniec cytatu ---

Słyszałem o tej grze co nieco, ale jakoś mnie nie jara XD.

Walker:
slyszalem ze Onimusha tactics to dobra gra, ale poszukaj Final Fantasy Tactics Advance...........

sambady:

--- Cytat: "walker_san" ---slyszalem ze Onimusha tactics to dobra gra, ale poszukaj Final Fantasy Tactics Advance...........
--- Koniec cytatu ---

FFTA już mam i swoją drogą - muszę ją w końcu przejść.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej