Past Gen > Multiplatformowe Past Gen

Aliens: Colonial Marines

<< < (3/45) > >>

BLUE:
no ok... moze i E.T. nie jest konkurencja dla Aliena w kategorii "najlepszy kosmita ever" ale co powiedzie o Cosiu? wystepowal w The Thing - polski tytul: Cos

Buzu:

--- Cytat: kun w Lutego 21, 2008, 12:29:20 pm ---Coś z tego może wyjść! Screeny naturalnie podrasowane. Kilmat!

--- Koniec cytatu ---

Screeny nie sa podrasowne, tylko pochodza z wersji na PC i tak zapewne bedzie sie to tam prezentowac, zas wersja na konsole... coz - wyjdzie :)

aphelion:
Cosik byl nawet fajny. Ciekawe "metamorfozy" mogl przechodzic. Alien jednak w mojej opini jest idealnym drapieznikiem, szybkosc, "ekwipunek" oraz kwasik nie maja sobie chyba rownych.

BLUE:
fakt... az sie chce takiego malego alienka przytulic... :] a co do gry to wyraz "aliens" zobowiazuje tworcow do stworzenia genialnego dreszczowca... tak wspaniale bedzie ponownie uslyszec pikanie radaru i poczuc zsynchronizowane z nim mocne bicie swego serca...

lupinator:
Ahh przypomniało mi się jak podczas przechodzenia kampanii Marines w Alien versus Predator 2 trzęsłem portami z każdym kolejnym krokiem w głąb poziomów :D Bardzo liczę na ten tytuł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej