Prehistoria gen > GameBoy Advance

A ja zdobyłem...?

<< < (2/5) > >>

Desser:
Najwieksze osiagniecie?

Rekordowy czas w Mario Kart: Super Circuit na trasie Rainbow Road: 0'11'04 [Bowser] (BL). Jak nie wierzycie ze to dobry wynik, wejdzcie na stronke np. www.cyberscore.net i porownajcie 8)

Co tam jeszcze... Moze to, ze przeszedlem MK na *** na wszystkich nowych cupach? [stare jeszcze po dzis dzien mecze :]

W GS'ie mialem 33 lvl i wygralem po linku z kumplem, ktry mial all team na 65 lvl...

Ile najwiecej czasu? Np. w Pokemonie Yellow zegar sie zacial i stanal w miejscu na 255:59 h :P [pomimo tego sejwy nadal dzialaja]. W Pkmn Silver okolo 280h... Nie prezypominam sobie, zebym z inna gra spedzil tyle czasu :]

To chyba tyle...

Blink:
nie no desser zawsze mial najlepsze wyniki :wink: jesli chodzi o czas to najwiecej chyba spedzilem przy fire emblem, bo w pokemon silver i gs2 nie wyszedlem po za 40 godzin, jakos tak malo gralem

Włoszku:
Nie lubie pobijać rekordów i nigdy sie w to nie bawie, ale raz zdarzyło mi sie coś całkiem nieświadomie.. moja pierwsza gra na GBA "Warioland 4" Kupiłem ją wieczorem i tego samego wieczoru ukończyłem :/ Nie wiem czy to był zawód czy radocha, ale z chęcią bym wtedy jeszcze dłużej pograł.. Nie wiem ile dokładnie mi to zajęło (to było jakieś 3 latka wstecz) ale wiem że to była chwilka.
Ale za to moge sie pochwalić moim maratonem w Zelde "ocarina" wiem ze to nie kieszonki ale nie moglem sie powstrzymac.. No to raz sobie siadlem do tej gierki i wstałem dopiero po 16 godzinach (zero wody, jedzenia i sikania.. kupy tez nie było, hyhy) Ehhh fajnie bylo być młodym.. te wspomnienia  :D

Wudi:
Heh moim sukcesem jest przejscie GS2 po japonsku :lol:

szeni:
A mnie się udało w Golden Sun 1 zebrać 5 sztuk Kikuichimonji (czy jak to sie tam pisze; dla niekumatych: to jest najrzadsza bron w grze, tylko przez item drop - bardzo nikle szanse). Jak dokonalem tego cudu? Otoz uzylem 'sztuczki' polegającej na 'breaking game code' (przeczytałem o tym na GameFaqs) i potrzebowalem do tego tylko 5 walk :D. Heh

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej