Current Gen > Xbox Series X

Indiana Jones and Great Circle

<< < (4/9) > >>

Zielarz:

--- Cytat: Moldar w Sierpnia 21, 2024, 13:23:31 pm ---FPP dla wielu kontrowersyjne, dla mnie świetna decyzja, indych w tpp mieliśmy już sporo, więc podoba mi się inne podejście do tematu.
--- Koniec cytatu ---

Choć sam nie jestem wielkim fanem tego rozwiązania, to także wychodzę z założenia, iż jest to miła odmiana. Niemniej mam nadzieję, że daje to także odczucia takiego... AA, albo indyka, bo jest takie wrażenie, że nie wszystko dobrze się rusza lub prezentuje w FPP. Z drugiej strony pasuje to do MachineGames.

Tak czy inaczej sam jestem ciekaw tej gry, klimat jest, cut-sceny tylko to potwierdzają. Pytanie bardziej jak to wyjdzie w rozgrywce, czy będzie "tylko" dobrze (na mniej nie liczę od developera), czy może lepiej. Poczekam na recenzje i w razie czego weźmie się na PS5.

Swoją drogą, ja bym to zobaczył z chęcią w VR...

siudym:
W Riddick'u bylo podobnie - gra FPP ale już wspinanie się i inne aktywności przeskakiwało w TPP i było to świetne.

Zielarz:
Niby Machine Games zostało założone przez część pracowników Starbreeze, więc jeśli gameplay ma być podobny (skradanie się), to coś na ten temat wiedzą.

lupinator:
Widziałem kilka porównań do Hitmana - przebieranie się i infiltrowanie większych obszarów na raz.

lupinator:
No i wyszła Microsoftowi pierwsza duża gra bez przypału. Ludzie porównują ją do Hitmana, Dishonored i Riddicka.

https://opencritic.com/game/17732/indiana-jones-and-the-great-circle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej