Past Gen > Xbox 360

Dead Rising

<< < (2/41) > >>

rav04:
OK Wrocilem.
Moje wrazenia sa Bardzo pozytywne. Krew sie leje litrami, trup sie siele gesto, zabiakow naraz na ekranie jest a chyba z 60 albo i wiecej, grafika super plynna. Gra wyglada BARDZO przyzwoice.
DEMO jest piekielnie krotkie jakies szczatki fabuly sa pokazane, wyglada na to ze w pelnej wersji z fabula nie bedzie tak zle.
Postac posiada jakies statystyki a`la RPG, coprawda niezaduzo ale zawsze cos.
 Z uzbrojeniem jest calkiem przyzwoice mozna wykorzystac wiekszosc rzeczy, mozna mahcac zucac, ucinac :) bardzo malo jest w demie broni bialej i palnej, moze w pelnej wersji bedzie wiecej chociaz tej pierwszej.
Za robienie filmiku z gameplayu zabiore sie za 1,5 godz.
Gra sie bardzo przyjemnie, osobiscie posiadam mieszane odczucia, tzn spodziewalem sie "czegos innego"(sam nie weim czego). Jestem zadowolony z tej pozycji i NAPEWNO polece do sklepu za 3 dni

Zielarz:
Jak już inni pisali gra się przyjemnie. Masakra jest miejscami konkretna. Szkoda tylko ograniczenia czasowego. Niestety szkoda na nią ponad 200 zł.

rav04:
Filmik w mpg jest gotowy, apache stoi,FreeBSD zainstalowane,  domena zarejestrowana (dyn-dns ale zawsze cos)  :) (qrcze ze tez mi sie tak chce :)  )
,ale bawie sie z kompresja bo mpg wazy cos ponad 400MB, zkonwertuje to do divx6
Odezwe sie jak juz to bedzie lezalo na serv

PS1. 200zl to szkoda na TA gre, czy ogolnie na jakakolwiek gre

rav04:
Ok plik jest juz na serv adres to
http://rav04.homeunix.org/
upload 384Kb/s
Zycze milego sciagania
A ja ide spac :)

Zielarz:

--- Cytat: "rav04" ---PS1. 200zl to szkoda na TA gre, czy ogolnie na jakakolwiek gre
--- Koniec cytatu ---

A ja jestem innego zdania- jest wiele gier, na które warto wydać tyle pieniędzy (choć z pomocą allegro nie trzeba).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej