Całkiem, całkiem. Niemniej nie podoba mi się fakt, że olbrzymia cześć kodu (klasy postaci, potwory) jest w dodatkach. Niby niebawem coś ala GOTY wyjdzie, ale znowu krzyczą sobie jak z
DestinyTTT, jak za nową grę.
Pffff.
Poczatek bardzo fajny, batmobilem jezdzi sie spoko. Pozytywnie
No, w końcu osoba, która nie marudzi na Batmobil. Daj znać jeszcze jak zapatrujesz się na jakość grafiki.
Sylwuś zrozum gówno nas obchodzi ile zarabiasz i jak długo oglądasz kazimierze zanim je wydasz na te swoje głupoty.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale w tym kraju są rodziny , które nawet 2 tysiecy nie mają miesięcznie i też zyją.
Co nie zmienia faktu, ze becet miał tutaj racje, połowa tego forum zarabia wiecej lub dużo wiecej i nie wydaje tej kasy na takie bezsensowne głupoty jak ty.
Nie musisz płakać i sie obrażać, tylko zrozum, ze tutaj na nikim nie robisz wrażenia kupując kryształki i kilkanascie glupich gierek
Leszku, jak zwykle zbyt emocjonalnie do sprawy podchodzisz. Jednemu wewnętrzną radość sprawia przepłacenie z tytułu marki za szal kilkaset zł, inny wyda to na diamenciki by bić obce osoby w sieci, a kolejny kupi za tę kwotę piwo/fajki i przepije/przepali. Oderwany od rzeczywistości nie jestem, wiem, że ogrom ludzi ma źle, jednak każdy patrzy na siebie. Możesz darować sobie bycie głosem ludu i te liczbę mnogą. Nawet jak każdy cię popiera, wyrażaj swoją opinię. Jeżeli już tak chcesz przypodobać się becetowi, to wiedz, że wysoka wypłata to nie wszytko. Znam ludzi, którzy więcej zarabiają, ale nawet własnego mieszkania nie mają, kredyty, wysokie opłaty, powodują, że wynagrodzenie topnieje. Poza tym, to nie jest tak dobra płaca = dobra praca i nic więcej. Ważny jest komfort (wygoda, bezpieczeństwo, by nie niszczyć się fizycznie/psychicznie). Wolałbym w CDA pracować i dostawać 4tys. zł za to co lubię, i nikt mi nie będzie mówił kiedy mam mieć przerwę obiadową i ile mogę posiłek jeść, niż dostawać 6.900 tys euro za bieganie z karabinem na froncie mając w pamięci, że "mina" to niekoniecznie krowi placek.