GameOnly > Sugestie, propozycje i opinie

Dział gier wyścigowych

(1/15) > >>

Mr_Zombie:
Padła propozycja, by tak jak obecnie istnieje dział Bijatyk, żeby utworzyć również dział o ścigałkach. Pytanie tylko, czy ludzie tego chcą, oraz jak by to miało wyglądać. Chodzi głównie o to, czy gdyby taki dział powstał, to przenosić tam również tematy o wyścigach będących ex'ami na daną konsolę (czyli praktycznie tyczy się to chyba tylko Forzy i GT), czy też te tematy zostawić zostawić w spokoju.

No i czy nie powstanie burdel, jak Forza-boty spotkają się na jednym gruncie z GT-botami ;)

Ankiety nie daję, bo w ankiecie każdy może wziąć udział, a wolałbym, by o losach tego działu zadecydowały raczej osoby, które będą z niego korzystały.

1man1jar:
Jestem na nie, bo i tak za chwilę wszyscy będą grali w GT5, a jak ktoś napisze o czymś innym to liryczny wpie**ol jak na fristajlu z Anią Sool.

windomearl:
Również jestem na nie. To co poźniej? Dział FPS? Dział gier w 720p? Imo nie ma to sensu.

1man1jar:
Może zmiast tego dział słabych gier? Odciąży to trochę dział PlayStation 3.

adriano:
Ja jestem ZA powstaniem takiego działu. Nad formą możemy się zastanowić i TAK chodzi tu przede wszystkim o Gran Turismo.

Do dyskusji nt. gier wyścigowych doszłyby tematy o kierownicach, itd - unika się w ten sposób powielania tematów i odpowiedzi na te same pytania. Wojna miedzy Forzą a GT ostatnio ucichła totalnie - do czasu Forza 4 będzie spokój.

Półśrodkiem może być powstanie samego poddziału GT w dziale Playstation3.
Jeżeli nie będzie takiego miejsca spodziewajcie się zalewu tematów związanych z wszelkiego rodzaju turniejami/ustawkami od listopada :P Temat Ustawki Online nie jest wygodnym rozwiązaniem. Sam będę chciał się zająć organizacją różnego rodzaju eventów poprzez forum i dla przejrzystości potrzebne jest rozrzucenie wątków po odpowiednich tematach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej