Past Gen > Xbox 360
Forza Horizon
Mrocz:
--- Cytat: Kyokushinman w Grudnia 21, 2012, 17:11:41 pm ---Wiem, ale mnie to nie rusza. Prawda boli hehe ;)
--- Koniec cytatu ---
Cóż, już wcześniej wyrażałem swoje zdanie co do grafiki Horizon i zdania nie zmieniłem ;) Notabene ktoś grał w ten dodatek Horizon Rally? Warto to kupować? :P
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) ;) ;) ;)
Kyokushinman:
--- Cytat: Mrocz w Grudnia 21, 2012, 17:20:21 pm ---
--- Cytat: Kyokushinman w Grudnia 21, 2012, 17:11:41 pm ---Wiem, ale mnie to nie rusza. Prawda boli hehe ;)
--- Koniec cytatu ---
Cóż, już wcześniej wyrażałem swoje zdanie co do grafiki Horizon i zdania nie zmieniłem ;) Notabene ktoś grał w ten dodatek Horizon Rally? Warto to kupować? :P
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) ;) ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Bede miał na dniach to Ci dam znać co i jak.
_ReD_:
Ja mam dodatek Rally i w sumie uwazam go za cholernie udany. Czy oplaca sie kupic? Wszystko zalezy od tego jak dlugo masz zamiar sie nim bawic. Jesli chcesz tylko zaliczyc nowe eventy Rally i na tym poprzestac to zakup raczej sie nie oplaca. Jesli masz zamiar jezdzic duzo, bawic sie w Rivals i jezdzic jeszcze wiecej online to zakup jest obowiazkowy i totalnie oplacalny.
RyoHazuki:
Wszystkiego najlepszego Horizonku. :dance:
Wczoraj minęło dokładnie 5 lat od premiery.
Gra nadal jest świetna, a jesienne klimaty i pejzaże Kolorado kopią zad, jak w dniu premiery.
Bezsprzecznie jedna z najlepszych ścigałek w jakie grałem.
Juras:
Czy to ta gra, gdzie wsiok w golfie zajeżdża na wiejski festiwal golfów i zarywa do dupy, która jest jest jakąś szychą tego festiwalu? Rzeczywiście, dobra kampania była. Wytrzymałem dwie godziny, gdzie połowa zeszła na ozdabianie festiwalowego drzewka. XD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej