GameOnly > Różne

Podróże kształcą

<< < (3/61) > >>

Ogur:
Raz byłem na wyciecze szkolnej w podstawówce, ale obrzygałem ubranie w trakcie jazdy autobusem i chu** zwiedziłem.

Conker:

--- Cytat: pachu w Marca 24, 2012, 20:38:42 pm ---Budapeszt to jedna z moich najbardziej ulubionych stolic Europy. Również polecam. Miło to zobaczyć na innych fotkach :)

--- Koniec cytatu ---

Ja jakims dziwnym trafem zawsze omijalem. W koncu sie udalo i absolutnie nie zaluje. Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie uda sie wybrac na troche dluzej. W koncu to tylko 35-40 minut lotu;)

svonston:

--- Cytat: Ogur w Marca 24, 2012, 22:08:00 pm ---Raz byłem na wyciecze szkolnej w podstawówce, ale obrzygałem ubranie w trakcie jazdy autobusem i chu** zwiedziłem.

--- Koniec cytatu ---
Rozjebal mnie ten wpis. :lol:

Sylvan Wielki:
Zacny temat, zaiste.

Niezwykle miło wspominam kilka miejscówek : Shibuya z KKW (a także, nie ma co ukrywać, japońskie domy rozkoszy salony gier; tu mała ciekawostka, tak po prawdzie, co drugi Japończyk jest średni/kiepski w mordobicia);

Lata temu odwiedziłem (obowiązek gracza) słynne Sega World (London, Trocadero). Pamiętam jeszcze świeżutką VF3  :roll: Ileż ja tam straciłem funtów....

Paryż jest niesłychanie przereklamowany. Jakiś taki nijaki, smutny. A słynna wieża ma takie tekstury, że byko szoty Juras'a by jej nie uratowały.  :-?

Polecam natomiast gorąco czeską Pragę. Piękne miasto (szczególnie nocą). Znakomite kluby no i słynna impreza techno - po Mayday w katowickim spodku, warto tam się udać.
Pamiętam jak rzuciłem do przechodzących dziewcząt "ależ piękny widok syci me oczy"  8) zakładając, iż to Czeszki, a one na to "Tobie tez niczego nie brakuje".  :oops: Tak, po polsku.  :angel:

Mediolan to taki większy Kraków. Bez zbytniego przepychu.

Do Dubaju można się udać tylko po to by zobaczyć obok siebie 4 Veyrony i opalić się w 16 minut.

Generalnie, gdzie by się nie udać, to najpiękniejsze kobiety z okolicy to polki.  :grin: el becetol potwierdzi.  :naughty:

Ogur:

--- Cytat: svonston w Marca 25, 2012, 09:42:40 am ---
--- Cytat: Ogur w Marca 24, 2012, 22:08:00 pm ---Raz byłem na wyciecze szkolnej w podstawówce, ale obrzygałem ubranie w trakcie jazdy autobusem i chu** zwiedziłem.

--- Koniec cytatu ---
Rozjebal mnie ten wpis. :lol:

--- Koniec cytatu ---

Bo jest częściowo prawdziwy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej