GameOnly > Różne

Podróże kształcą

<< < (61/61)

RyoHazuki:
Pod koniec lipca byłem w Kapadocji w Turcji. Po ostatnim występie mojej córki, na którym w półmroku wykonałem słabe jakościowo zdjęcia, zacząłem rozmyślać o kupnie nowego aparatu. Ten wyjazd już mi dobitnie uzmysłowił, że go potrzebuję i nawet żona przestała truć o fanaberiach. Poniżej kilka zdjęć z lotu balonem o wschodzie Słońca.

Zabawa przednia. Jak ktoś nie leciał, to polecam. Całkowicie inne wrażenia, aniżeli lot w zamkniętej puszcze jaką jest samolot.

Sylvan Wielki:
Kilkaset kilometrów po włoskich Dolomitach już za nami. Pogoda dopisała, a widoki były przepiękne. Ostatni raz tak imponujące masywy skalne widzieliśmy w Parku Narodowym Yosemite (ze słynnym El Capitanem na czele). Każdy rowerzysta w Dolomitach poczuje się spełniony.  8)

Michu989:
ja bylem ostatnio w Kołobrzegu po x lat i powiem szczerze, ze bylem w szoku jak tam sie zmienilo jesli chodzi o molo! wyglada to super takze polecam :D

Leszke:
Byłem ostatnio w firmowym sklepie Mleczarni Krasnystaw. Fajne promocje trafiłem. Litrowy kefir po 30gr i Joguś 400ml za 1,2zł. W promocji były jeszcze jogurty typu skyr w zastępczych pudełkach i kilka innych rzeczy ale nie brałem.

Sylvan Wielki:
Kombo na ostatnie dni prezentowało się następująco: Nicea (zwiedzanie plus Evo) oraz Księstwo Monako.  8) :grin: :puppy-eyes: :happy2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej