GameOnly > Różne

Podróże kształcą

<< < (2/61) > >>

Conker:
Hehe, nigdy sie nie udalo. Czasami zaluje, ze sobie odpuscilem. Ciekawe jakby moje zycie sie potoczylo;)

el becetol:
USA HOLANDIA FRANCJA HISZPANIA WŁOCHY NIEMCY WĘGRY CZECHY SZWECJA DANIA NORWEGIA AUSTRIA

Polecam. Podróże są zajebiste. Zwłaszcza w opcji spontanicznej, bez planu. Dlatego najlepiej zacząć jeździć jak jest sie młodym, bo z wiekiem to już trzeba sobie ogarnąć hotel, full service itp. a potem się podlicza tego koszty i w końcu nigdzie nie jedzie. Europe można zwiedzić za grosze.

Jeszcze tylko Tokio i Hong Kong mi zostały do zobaczenia z miejsc które zawsze chciałem odwiedzić. Był ktoś?

Btw. Czekam co za odwiedzone miejscówki s00s zapoda  8)

MGS:

--- Cytat: el becetol w Marca 24, 2012, 13:41:55 pm ---a potem się podlicza tego koszty i w końcu nigdzie nie jedzie.
--- Koniec cytatu ---
I tu jest wlasnie problem. Za komuny nie mozna bylo za granice wyjechac. Teraz nawet po wlasnym kraju nie da sie jezdzic bo nie ma za co...

Conker:

--- Cytat: MGS w Marca 24, 2012, 16:37:09 pm ---
--- Cytat: el becetol w Marca 24, 2012, 13:41:55 pm ---a potem się podlicza tego koszty i w końcu nigdzie nie jedzie.
--- Koniec cytatu ---
I tu jest wlasnie problem. Za komuny nie mozna bylo za granice wyjechac. Teraz nawet po wlasnym kraju nie da sie jezdzic bo nie ma za co...

--- Koniec cytatu ---

Nie jest tak zle, mozna za grosze znalezc czasem fajna oferte. 2 dni w Budapeszcie (nocleg + przelot) kosztowaly mnie niecale 100 PLN. To chyba nie jest kwota, ktora powala;) Oczywiscie takie atrakcje zdarzaja sie bardzo rzadko ale mimo wszystko mozna na nie trafic.

Np. W Kwietniu mozna sie udac do Billund (stolicy Lego) za ok 50 PLN w dwie strony. Niestety ceny noclegow wybily mi Danie z glowy na jakis czas;)

Budapeszt jest piekny, zabudowa robi wyjatkowo pozytywne wrazenie i mimo iz uwielbiam KRK to mozna sie nabawic kompleksow jak sie patrzy na ich ulice. Cos co rzuca sie w oczy to pieknie zdobione kamienice i... brak nachalnych reklam, ktore w Polsce staly sie pieprzonym standardem:)

Kilka fotek ponizej:)

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Jak znajde chwilke wrzuce z podrozy do Kenii:)

pachu:
Budapeszt to jedna z moich najbardziej ulubionych stolic Europy. Również polecam. Miło to zobaczyć na innych fotkach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej