Current Gen > PlayStation 4

PlayStation 4 - Temat Główny

<< < (2198/2199) > >>

Kopersztyk:
Pany mam problem. Chcę kupić dodatek do Arkham Origins na ps3 i wiem, że jest ciężko ale kurde nawet nie mogę przez oficjalny sklep SONY na przeglądarce dodać sobie dodać funduszy - co oni pojebali? Odpowie mi ktoś? Dodatek jako sam w sobie na psn na ps3 jest dostepny ale za cholere nie chce mi go kupic- jak to mam rozwiazac? Karte mam dodana ta co zawsze i na ps4 nigdy nie bylo problemu. Będę wdzięczny za odpowiedź.

Edit: usunąłem kartę i dodałem jeszcze raz przez Ps3 i poszło.

Kopersztyk:
Panowie sprawa jest. Kupiłem gumowy grip na pada. Niby wszystko pasuje, ładnie pokryło całego pada, przyciski wiadomo są teraz troszeczkę płycej, ale to nie tutaj jest pies pogrzebany. Problemem są gałki, tzn. po nałożeniu gumy stawiają teraz wyraźny opór. To się jakoś wyrabia z czasem czy po prostu ten grip ssie?

Leszke:
To troche dziwne, zwykle po założeniu gumki na gałke opór jest mniejszy. Gumki sa przecież nawilżane. Spróbuj może, troszke pomiziać, teoretycznie z czasem też sie powinno wyrobić, ssanie w tym przypadku nie pomoże, bardziej lizanie.

ki_ki:
Mam problem z konsola, mianowicie po włączeniu konsola mi się nie uruchamia wyskakuje komunikat aby zaktualizować firmware, tudzież po aktualizacji z trybu bezpiecznego jest znowu to samo, próbowałem tez po przez usb, czy to może być wina dysku mógł ulec uszkodzeniu ?   

Leszke:
Raczej dusza konsoli przeszła na drugą strone ale ja sie nie znam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej