GameOnly > Sport
Piłka nożna - ekstraklapa, agrowpierdol i reszta
s00s:
nie mogłem znaleźć, więc zakładam.
leszke, ta ustawliga już mi się nie podoba. linetty prawdopodobnie uraz dwugłowego i już mam dwóch kaleków w zespole :cry_anim:
Leszke:
Przed 17:45 w piątek możesz zmieniać jak chcesz wszystkich. Potem przed każdą kolejką 2 kopaczy a za trzeciego i kolejnego minus 3 punkty.
Chyba ze coś zmienili? zobacz zasady to 3 minuty roboty.
Mnie bardziej martwia te sylwany, co ich nie czaje :lol:
Jak bedą nagrody to nie bede wiedział komu wysłać :P
PS: Też mam jednego kaleke już. Taka to zabawa. Trzeba pamietać i co tydzień przed kolejką być na bieżąco. ;)
PS: dobry temat, bedzie można wszystkie sukcesy łysego chu** wpisywać w jednym miejscu.
Leszke:
ehh
miałem nadzieje, ze sam nie bede pisał :cry:
Zwłaszcza po frekwencji w ustawliga.
ehh.. no ale jak zostałem zmuszony:
Lech był mało zorganizowaną drużyną ale wygrał dzieki skutecznosci. Brakowało mi zwłaszcza 7 obrońców i kontroli gry podczas ataku gospodarzy. Nigdy nie zapomne jak zmusiliśmy piłkarzy lecha do defensywy w ostatnim meczu. Nawet Zyro pozwolił sobie na mały trick i strzelił gola chujem zawinietym niczym ogon. Typowe zagranie na główke. Mistrzostwo, poniżej 124 bimbalionów takiego kopacza nie oddam.
Szkoda chłopaków tylko, Kownacki to zawsze musi dostać jakiegoś nauczyciela. A Linetty to dla mnie taki Kamiński, tylko ze robi postepy, czasami spore. Mam nadzieje ze co do niego to racji nie miałem..
Ryo:
Ehh.. ja kupiłem Sylwestra Czereszewskiego.
Leszke:
ale o czym Ty, znowu tu wypisujesz?
Wszystkie gry dla zniewiesciałych chłopców już przeszedłeś?
:P
8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej