Prehistoria gen > Nintendo DS

Spis posiadaczy Dual Screenow.

<< < (3/48) > >>

Ganon:
Asphalt? Przeciez to srednia, co najwyzej gra dobra, zaden killer app. Urbz to samo, kapa. Projcet Rub jest dobry, wporywach bardzo dobry. Lecz nie killer, z pewnoscia. Yoshi Touch & Go tez nie jest hitem. Pac Pix rowniez nie miazdzy. Co do Mario - odgrzewany kotlecik. Warian - no i znowu... to nie jest killer... :wink:

Ako:
Killer? gry na kieszonki mają sprawiac radosc np. w czasie podrozym, a nie muszą byc super killery jak na duze konsole. Killer mi się wiaze z zajebista fabułą, dobrą grafiką, klimatem etc.
Na kieszonki jedynie mozna ocenic gre na słabą, srednia, dobra, bdb :D

Ganon:
Ja patrze przez pryzmat konsol w ogole, dla mnie gra na kieszonsolke moze byc rownie dobra co najwieksza produkcja na stacjonarki. Dla mnie nie ma rozroznienia, wszystkie gry staram sie traktowac tak samo. Jesli jakas szpila wyjdzie na handhelda czy na konsole, to dla mnie liczy sie grywalnosci oraz szereg innych czynnikow, i nie patrze na to z gory, ze jak pokaze sie na maszynce stacjonarnej to od razu jest lepsza. I cioralem w kilka killerow na kieszonsolki, z ktorych przyjemnosc grania nie plynela mniejsza niz od wspanialych hitow na current-geny, czy past-geny. A DS nie posiada, na razie, killer appow.

Ako:
A co z Nintendogs? Jesli patrzec na ocene gry to jest dopiero KILLER, a PSP az takiego wielkiego niema.

CassSept:

--- Cytat: "Ako" ---Killer? gry na kieszonki mają sprawiac radosc np. w czasie podrozym, a nie muszą byc super killery jak na duze konsole. Killer mi się wiaze z zajebista fabułą, dobrą grafiką, klimatem etc.
Na kieszonki jedynie mozna ocenic gre na słabą, srednia, dobra, bdb :D
--- Koniec cytatu ---

Mogą być spokojnie killery na kieszonki, chociażby Pokemony które są killerem prawdziwym Oo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej