GameOnly > Sport

POLSKA

(1/216) > >>

Tarniak:
Pomyślałem, że przyda się zbiorczy temat na temat polskiego sportu. Piłka nożna na pierwszy ogień. Co sądzicie o wczorajszym popisie Ebiego (rear foot playa') i spółki? 8)

jay jay:
mecz  byl  z Ekwadorem byl prowadzony w arcyciężkich warunkach ,ale wynik 3-0 z badz co badz trzecia druzyna ameryki południowej budzi respekt.Według wielu opinni  najlepszym graczem meczu byl wlasnie Ebi Smolarek .Odbieral pilki rywalom , pprzytrzymywał piłke majac na plecah trzech obrońców, przeprowadzał wiele akcje po ,których mogły paść bramki .Dla mnie pominiecie Smolarka w skladzie na MŚ  byloby wielka pomyłką .

A co do bramki Smolarka powiem jedno-maestria :twisted:

Ako:
Warunki murawy były tak beznadziejne ze wg mnie niestety Polska nie mogła za bardzo sprawdzic swych sił, no a na pewno nie do konca. Ja niestety nie jestem do konca przekonany do Smolarka. Wiem, ze wali duzo bramek w bundeslidze, potrafi znalesc sie tam gdzie byc powinien, jest szybki ,zwinny itd. Ale pewny nie jestem czy sie sprawdzi w Polskiej reprezentacji.

P.S a to juz w ta srode Polska gra z Estonią? Nie ma co zespol pierwsza klasa, powinni popgrac z jakimis lepszymi krajami, w koncu jadą do niemiec jako jedni z najlepszych 8) Ekwador jest dobry, cieszyłem sie ze polska ma szanse z nimi zagrac, ale jakos dobrej pilki nie pokazali, pewnie przez ta pogode :/ mecz nie powinien sie odbyc, choc niech maja i sie ciesza z tych 3 bramek. :p

Ibra:
Ebi wymiata! Nikt w naszje kadrze nie umie się tak kiwac jak Smolarek, jakby była lepsza murawa to by gola nie jednego strzelił 8)

kun:
tak a propos polski -

siedze sobie w bibliotece, w mojej irlandzkiej miescinie i przegladam forum.. az tu nagle za oknem rozlega sie glosne - "Kur*a!!!!!!!!!!!!!!"

polska/polacy/rodacy/POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej