GameOnly > Kultura
Seriale
Hubi:
Jest temat o polskich serialach, wiec warto rowniez porozmawiac o tych zagranicznych.
Dla mnie serialem "the best ever" sa "Przyjaciele". Aktualnie jestem podczas ogladania 7 sezonu (na 10) i kazdy odcinek jest swietny. Naprawde- polecam. Tak powinno robic sie seriale, a nie ciagnac po 1000 odcinkow bez pomyslu.
Innym, swietnym serialem (ale juz nie komediowym) jest "Lost". Aktualnie ogladam w telewizji pierwsza serie, bo ominalem kilka odcinkow, a potem zabieram sie za druga.
Tarniak:
Świetny jest Drew Carrey Show i Joey (w chwili obecnej często i gęsto nadaje go Canal +). Jak 'Przyjaciół' nie lubię, tak 'Joey' (przygody jednego z nich :P) po prostu rządzi.
--- Cytuj ---Bohater znany z serialu "Przyjaciele", Joey Tribbiani, opuszcza Nowy Jork po tym, jak drogi jego, Rachel, Moniki, Phoebe, Rossa i Chandlera rozeszły się. Jedzie do Los Angeles, by zrobić karierę aktorską. Jego siostra Gina kupuje mu mieszkanie, w którym Joey zamieszkuje z jej synem, dwudziestoletnim Michaelem. Chłopak ma naukowy umysł, co stanowi zabawny kontrast z pospolitą mądrością Joey'go. Jednak zaprzyjaźniają się ze sobą i pomagają sobie wzajemnie.
--- Koniec cytatu ---
electronic_punk:
Mi się np. totalnie nie podobają "24 godziny". Teoretycznie pomysł fajny, oryginalny, ale jakoś dziwnie się to oglądało i zostałem po prostu odepchnięty od telewizora... :P
Vitryna:
Ze starszych seriali zagranicznych kiedyś namiętnie oglądałem z tatą "Sliders" zajebi**** serial dopóki nie przesadzili z pomysłami, dopóki odwiedzali tylko nowe wymiary to było spoko ale dodając do serialu rasę "Cromagów" popieprzyli serial i zrobiła sie z tego telenowela ;(
coolandtrendy:
Przyjaciele.
wlasnie koncze kompletowac na DVD orginalna calosc. brakuje mi juz tylko 4 sezonu :)
jeden z najlepszych seriali wszechczasow. 10 serii w kazdej 24 odcinki i zaden sie nie nudzi. idealny do obejrzenia w gronie znajomych :)
dalej polecam LOST, w tv leci pierwsza seria. druga wlasnie sie skonczyla na AXN. czekamy na 3 :D i na pierwsza w polsce na dvd
Joe - fajny serial ale moim daniem to juz nie to co przyjaciele. choc na tle innych da sie obejrzec.
Kompania Braci - 10 odcinkow produkcji spielberga i hanksa.
jak podobal ci sie szeregowiec rayan i lubisz klimaty call of duty trzeba obejrzec koniecznie.
niestety dvd w polsce tylko kolekcjonerskie, a co za tym idzie drogie - blisko 300 zl
na zakonczenie "sopranos" nic dodac nic ujac - klasyka :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej