GameOnly > Różne

W co teraz gracie?

<< < (3/2988) > >>

Derek:
To był tytuł naprawdę jedyny w swoim rodzaju i to musicie przyznać, patent na grę naprawdę ciekawy. Do dziś nie ukazało się cokolwiek podobnego. Choć już nie wyobrażam sobie starego dobrego Theme Hospital w 3D. Tamta graficzka była klimatyczna :P

Mr_Zombie:
Wyszło coś podobnego do Theme Hospotial, a zwie się Hospital Tycoon; jednak chwilę pograłem i wyłączyłem. Nie ten klimat jednak.
W Theme Hospital pamiętam grałem w jakąś zripowaną wersję - doszedłem chyba do 5 czy 6 misji, której nie potrafiłem przejść (pacjenci umierali hurtowo, mysich dziur było co niemiara, pieniędzy brakowało...) i dopiero zauważyłem, że w tej wersji opcji zapisu gry nie działała xD.

Mikes:
Ej, ja pogrywałem w Theme Park na PSXie, ta gra była cudna :D:D:D Mój pierwszy i ostatni tycoon w sumie. Chyba go sobie odświeże, te filmiki z różnych atrakcji rządziły.
btw. czy było możliwe że czasem przylatywało coś(prom czy inne dziadostwo) i zabierało naszych pracowników?(tych w strojach rekinów czy tam ufoli) cholera, pamietam tą akcje, ale miałem wtedy z 8 lat więc nie wiem czy sobie tego nie wymysliłem :lol:

Gram w Forum GO, fajna giera

Mr_Zombie:
Mówisz o Theme Park czy o Sim Theme Park (Theme Park World)?
W tym pierwszym to jedynie pamiętam, że potrafili przyjeżdżać jacyś kibole (czy co to tam było) i bili maskotki :d.

Gram w Java - nudna gra ;).

blancjaone:
Teraz nie gram w nic, ale godzine i 32 minuty temu skonczylem grac z dziewczyna w Syberie. Znalazlem w koncu gre, ktora podoba sie i mnie i Jej.  :eek:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej