GameOnly > Różne
W co teraz gracie?
Gerro31:
--- Cytat: Mikes w Lipca 25, 2007, 12:45:50 pm ---
--- Cytat: LesiuGR w Lipca 25, 2007, 12:33:51 pm ---5 min temu skonczylem grac w Resistance, a teraz włączyłem demko Ninja Gaiden i mam zamiar je przejsc :) Na pozniej planuje demko Motorstorma
--- Koniec cytatu ---
Kłamiesz! Teraz gadasz ze mną! Kłamca! Oszust! Spamer!
Gram w DJ Maxa Portable przy PC, jak coś mogę zrobić zdjęcię ze tak jest :eek:
--- Koniec cytatu ---
Mam podzielna uwage 8) Gram dalej w Ninja Gaiden :P
_Music:
W nic nie gram. Tydzień temu skończyłem jeden ze scenariuszy w HoMM4. Ps2 nie jest podpięta od dwóch tygodni chyba.
Wczoraj jak byłem kumpla, to zszokowało mnie w co pogrywał- Theme Hospital! Jak ja uwielbiałem tą gierkę... w tym tygodniu jeszcze pożyczę sobie, bo mnie nakręciło na nią ponownie :]
Derek:
--- Cytat: _Music w Lipca 25, 2007, 13:48:18 pm ---W nic nie gram. Tydzień temu skończyłem jeden ze scenariuszy w HoMM4. Ps2 nie jest podpięta od dwóch tygodni chyba.
Wczoraj jak byłem kumpla, to zszokowało mnie w co pogrywał- Theme Hospital! Jak ja uwielbiałem tą gierkę... w tym tygodniu jeszcze pożyczę sobie, bo mnie nakręciło na nią ponownie :]
--- Koniec cytatu ---
Przecież TH jest fantastyczny, ja pamiętam moje początki z PC-tem to własnie to była z jednych pierwszych gierek. O ile dobrze pamiętam był też Theme park gdzie budowało się wesołe miasteczko. To chyba to samo studio robiło te gierki.
_Music:
Dziwi mnie dlaczego Theme Park doczekał się kontynuacji, a hospital nie- zdecydwanie wolałbym by ten drugi był ciagnięty dalej.
Tarniak:
Ha, Theme Hospital to ja ciupałem na PSXie, te komunikaty, wymyślne choroby, aż dziw bierze, że nie zrobili kontynuacji. :eek:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej