GameOnly > Kultura

Newsy filmowe

<< < (2/555) > >>

Marins:
Kirsten Dunst także w "Spider-Manie 4"

"Kirsten Dunst powiedziała "tak" występowi w czwartym i piątym "Spider-Manie". W ten sposób dołączyła do Tobeya Maguire'a i Sama Raimiego, którzy już wcześniej podpisali kontrakty w tej sprawie.

Przypomnijmy, iż dwa kolejne filmy w serii będą realizowane jeden po drugim. Część czwarta ma trafić do kin 30 kwietnia 2011 roku. Fabuła obu filmów trzymana jest na razie w tajemnicy.

Nie wiadomo na jakich warunkach Dunst zgodziła się wystąpić w kolejnych adaptacjach komiksu Marvela. Maguire za dwa filmy otrzyma gażę w wysokości 50 milionów dolarów. Co ciekawe aktorka nieoficjalnie mówi, że w filmie jest, lecz przyciśnięta nie chciała potwierdzić tego oficjalnie. Nic nie powiem, wiem, że są różne plotki."

Solid Snake 1989:
Trochę tasiemiec wychodzi z tego Spider-mana. Lubię filmy z nim itp, ale bez przesady, co za dużo to i świnia nie zje.

Marins:
Nie zabija się kury znoszącej złote jajka ;)

s00s:

--- Cytat: jay jay w Maja 17, 2008, 19:54:58 pm ---Drugi tytuł to nowe dzieło wielkiego skandalisty ówczesnej kinematografii Alejandro Jodorowsky , który wraca do gry po blisku 2 dekadach ciszy - King Shot . Producent  - uwaga - David Lynch  wraz z ze wsparciem takich tuzów jak Marylin Manson czy Nick Nolte . Jodorowsky od dłuższego miał przygotowany skrypt do King Shota ,a le niestety miał/ma problemy z finansami , jako ciekawostke podam ,że pytajac sie Noltego skad on wezme pieniadze dla niego za udział w tym filmie aktor odpowiedział bez wahania '' to nie ma większego znaczenia '' . Beauty  :twisted: Imdb podaje luzna date 19 listopada 2009 . Oby ten projekt wreszcie doszedł do skutku , bo typa uwielbiam , szczególnie za Holy Mountain . Takiej schizy nigdzie indziej nie widzieliście  8)

--- Koniec cytatu ---

rozjebałe* mnie tym newsem. nie myślałem że jodorowsky jeszcze coś nakręci,a tu się okazuje że do jego projektu dołączają mega nazwiska.

Snake_Plissken:

--- Cytat: Marins w Września 30, 2008, 17:01:25 pm ---Nie zabija się kury znoszącej złote jajka ;)

--- Koniec cytatu ---
To tak jak Piratów z Karaibów. 8-)
Też powstaje 4 część.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej