Prehistoria gen > GameBoy Advance

GBA... Kupić, nie kupić?

<< < (3/8) > >>

sambady:
Sory za posta pod postem, ale mam coś ważnego do powiedzenia.

Przeczytałem właśnie recenzję OT na ign.com. Zaniepokoił mnie fakt, że redaktorzy tego portalu niezbyt pochelbnie wyrażają się o tej pozycji. Może mam jednak z niej zrezygnować i kupić, np. Sword of Mana lub Breath of Fire II? Pomóżcie, bo ja jestem w kropce :S.

Castor Krieg:
Głównie to psioczą na to, że gra wyszła po FFTA i Tactics Ogre, i że jest gorsza. Co nie znaczy, że jest zła. Poza tym oceny graczy są o punkt wyższe. Jeśli masz wolną kasę i brak innych gier na widoku - kupuj. Tyle tylko, że ta gra nie dorówna FFTA.

sambady:
Castor, dzięki. Jestem w 90% pewien, że ją kupię :).

--- Cytuj ---Tyle tylko, że ta gra nie dorówna FFTA.
--- Koniec cytatu ---

Oj, nie wiadomo :P. OT ma na pewno coś w zanadrzu, coś co sprawi, że będzie się w nią grało równie dobrze, co w FFTA :).

Shadowek:
To ja dodaje 10% :) Nawiasem pisząc to BOF II jest niezła ( na romie grałem :P ) ,a jeśli podoba się na romie tnz. że na konsoli będzie jeszcze lepsza, wnioskując z twojego twierdzenia Sambady ... czy ja nie odjąłem tych 10% ? ;-)

sambady:

--- Cytuj ---a jeśli podoba się na romie tnz. że na konsoli będzie jeszcze lepsza, wnioskując z twojego twierdzenia Sambady
--- Koniec cytatu ---

Tak powinno teoretycznie być ;).

--- Cytuj ---Nawiasem pisząc to BOF II jest niezła
--- Koniec cytatu ---

Niezła w Twoim języku = dobra? ;D

--- Cytuj ---To ja dodaje 10%
--- Koniec cytatu ---

Ja sam muszę to zrobić ;). Upłyną ze dwa dni i będę o dziesięć procent bardziej pewny niż jestem dzisiaj. Musicie mi dać po prostu troszeczkę czasu do zastanowienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej