Prehistoria gen > GameBoy Advance
GBA... Kupić, nie kupić?
Palpantine:
Bardziej niż opłaca. Golden Sun 1&2 to najlepsze jRPG na GBA.
I zastanów isę (jeśli jeszcze możesz) nad GBA SP. Bo inacej czeka cię dokupienie lampki do do GBA albo montaż np. Afterburnera.
Hubi:
A bez lampki nie da rady grac?
_Music:
Oczywiście że da- ja nigdy nie potrzebowałem afterburnera ani żadnych nakładek, wystarczy jedynie nierzucać gba po ścianach i wszystko będzie ok.
Hubi:
--- Cytat: "_Music" ---wystarczy jedynie nierzucać gba po ścianach i wszystko będzie ok.
--- Koniec cytatu ---
Nie zamierzam :)
Pozatym wybor GBA lub GBA SP nie zalezy tylko odemnie. Chce kupic konsolke, ale w rozsadnej cenie. SP jest o wiele drozszy od zwyklego Advanca.
svonston:
Ja stawiam na GB Micro - malutki, śliczny i moim zdaniem wart swojej ceny, czyli około 250 zł za nową konsolę. Brak gier z GB czy GBC mi akurat nie przeszkadza - jest wystarczająco dużo hitów na GBA. Dodatkowym plusem (w moim przypadku oczywiście) jest wbudowany akumulator. Nie miałem okazji grać na GBMicro, ale po opinii użytkowników owej konsolki dochodzę do wniosku, iż ekran nie jest wcale za mały. Jako, że mam stosunkowo małe ręce, typowo "handheldowe" wymiary nie powinny przeszkadzać mi w grze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej