No dobra, ale obiektywnie nawet patrząc Shift to był bubel pełen problemów z fizyką, problemów z optymalizacją do tego mniejsza i słabsza graficznie od konkurencji. Podobać się może, ale wystawianie temu 9/10 w "poważnej" gazecie wypada blado.
To nie jest tak do końca, Mrocz. Wiele gier ma status wybitnych choć nie zachwyca szatą - vide
Front Mission III, pierwsze Tenczu.
Dla mnie przyzwoity, momentami ładny graficznie CoD: Ghost > masakra graficzna jaką przedstawił
Shadow Fall/CoD:AW. Grafika to środek wyrazu. Owszem, im jest lepsza, tym lepiej dla graczy, ale i tak najważniejszym aspektem jest frajda.
Bajoneta na PS Trzy ni jak miała się technicznie do wersji na X, ale i tak wg mnie to 10/10, jak się patrzy za całokształt. Coś niebywałego. Ludzie psioczą na Asure, że dziwna, że krótka, a ja się wybitnie przy niej bawiłem. Kazdy ma inny gust. Jeden zagrywa się w StarKrafta i innych gier kompletnie nie widzi, a inny ma radość zatracając się przy strategiach ekonomicznych.
Nie bronię cda, wiele razy bzdury pisali - jak 8/10 za grafikę The Order, bo pomieszczenia sa małe, a to, że nic lepiej nie wygląda, a sama gra jak render często się prezentuje, nic nie znaczy.
Ale akurat recka Szifta byla najlepszą jaką czytałem w jakimkolwiek magazynie. Zresztą podobne opinie czesto w sieci się pojawiają.
Ja ją kupiłem po tym materiale:
Zgadzam się w pełni.