Current Gen > PeCetowa enklawa

PC atakuje

<< < (2/28) > >>

Walker:

--- Cytat: "CassSept" ---Mogłeś chociaż powiedzieć ktol ci to dał xD
Eh, wymagania minimalne i sterowanie w RE4 na PC :lol:
Ale cóż... będzie wysoka rozdzielczość więc na lepszych kompach będzie zabójcze...
--- Koniec cytatu ---

o ile zaklad ze wymagania RE4 wcale nie beda wysokie???? ciekawe czy konwersja Re4 bedzie z PS2 czy z NGC, ale lipa sie dzieje panowie, karty przetargowe konsolowcow ida na PC....kupi sobie jeszcze taki pecetowiec pada i bedzie latal ze PC jest najlepszy itd....

ZenoN:
Kiedyś byłem pececiażem. Tak. Chciałem gier z konsol na PC, lecz w momęcie mego nawrócenia zacząłem myśleć innaczej. Szkoda, szkoda tych wszystkich exclusivów... Czekam na dalszy rozwój sytuacj.

ÓFO:
pewnie będzie sie sterować za pomocą myszki w RE4  :lol:
Ja mam w sumie niezłego kompa ale różnica w tym że na konsolę sam ze swoich pieniedzy wykładasz te 700 zł na kompa to ci starzy dają.

thirian:
Dla mnie Capcom się szmaci - powtarzam DLA mnie. Aż takich fortun sobie na konwersjach nie zbiją - zresztą chyba naprawdę cierpią na sklerozę (sprzedaż Resident Evil na PC). Boże, DMC na kompie... uwierzył by ktoś?

McJohn:

--- Cytat: "thirian" ---Aż takich fortun sobie na konwersjach nie zbiją - zresztą chyba naprawdę cierpią na sklerozę (sprzedaż Resident Evil na PC). Boże, DMC na kompie... uwierzył by ktoś?
--- Koniec cytatu ---

Mnie też to zszokowało. DMC, Onimusha - dla tych gier kupowałem PS2 kiedyś...a teraz takie cuś;/.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej