Dobra, więc tak. Chce dostać pieniądze ale jestem zbyt leniwy na to, żeby się za to porządnie zabrać. Dlatego oferuję w pełni sprawnego GBA SP, który wygląda mniej więcej tak:
Do tego trochę gier, w większości oryginalnych - Mario Kart, Yoshi's Island, Duke Nukem, Onimusha Tactics, BeyBlade (nie, nie wiem co to u mnie robi), jakiś Dragon Ball, Advance Wars 2 (!!!), no i też kilka piratów, w których nie wiem czy działają sejwy: Harvest Moon, Castlevania Aria of Sorrow, coś tam Superstar Saga... Część gier w pudełkach, część bez.
Zainteresowani niech rzucą jakąś cenę, która jeśli wyda mi się sensowna, to dobijemy targu. Na allegro przepatrzyłem pierwszą stronę i ludzie krzyczą sobie za GBA SP naprawdę różne kwoty, także punktu odniesienia za bardzo nie mam. Może znalazłbym je na którejśc z dalszych stron aukcji, ale
Chce dostać pieniądze ale jestem zbyt leniwy na to, żeby się za to porządnie zabrać
zatem - składać oferty i brać, póki jest możliwość zrobienia mnie w przysłowiowego balona. Może komuś się uda, czego szczerze życzę.