Autor Wątek: The Ratchet and Clank trilogy - classics HD.  (Przeczytany 3882 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sylvan Wielki

• Gagarin
  • Reputacja: 253
The Ratchet and Clank trilogy - classics HD.
« dnia: Marca 19, 2012, 11:50:35 am »

U mnie także dołączą do grona 100% jak CiT. Szkoda tylko, że Gladiatora zabraknie.

Grafikę to powinno się podciągać tak jak w odświeżonej wersji Halo, w Oddworld, czy w odświeżonej wersji RE na GC. Cóż mi po HD, jak marnie z całą resztą jest. Jedną z nielicznych wersji HD, która znakomicie się prezentuje (bez nowoczesnego retuszu), jest TTT.

Z drugiej strony seria o sympatycznym Lombaxie i jego blaszanym koledze, jest jedną z najlepiej prezentujących się na starej generacji, zatem powinno być przyzwoicie.

Osobiście twierdzę, iż takie Up Your Arsenal (trzecia odsłona - przyp. SW) to jedna z najlepszych pozycji poprzedniej generacji. Druga część niewiele jej ustępuje. Z jedynką jest mniej ciekawie (za dużo skakania, za mało akcji), ale też zgrzytu nie będzie, jak przy PoP HD. Sądzę, że jeżeli ktoś nie grał, to warto nadrobić, nawet pomimo takiej, a nie innej grafiki (choć te gry nie będą zmorą dla oka).

ubol

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 16
  • PSN: urytuPL
Odp: The Ratchet and Clank trilogy - classics HD.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 19, 2012, 14:12:01 pm »
No, ja kolekcję chyba tez sobie sprawię. Grałem tylko w dwójkę i bardzo mi się podobała. Co do grafiki to masz rację, ale bankowo będzie tylko podciągnięcie pod HD (czyli pójście na łatwiznę).

yap

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 29
  • GT: DARKERRYU PSN ID: YapPL
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 19, 2012, 21:20:48 pm »
ust have dla mnie. Wypinam się na większość kolekcji, ale tu platyny polecą w dwa tygodnie.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 20, 2012, 08:57:03 am »
Nie grałem w Ratchet'a na PS2 (wybrałem przygody Jak'a), więc trzeba będzie nadrobić. 8)

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2012, 09:00:35 am wysłana przez Snake_Plissken »

iko

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 20, 2012, 10:04:52 am »
Mi pozostała do zaliczenia trójeczka, ale wole ją skatować tradycyjnie na PS2. :)