0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A beta sign-up form is now online. The requirements listed for signing up in the OnLive beta testing is: "You need to be at least 18, based in the US and have a broadband-connected PC running Windows Vista?/XP?, or an Intel?-based Mac." The beta is set to begin soon, in summer 2009.The games listed and being featured on the OnLive network include:Burnout ParadiseHAWXF.E.A.R. 2: Project OriginFrontlines: Fuel of WarTomb Raider: UnderworldGRIDWorld of GooThe Chronicles of Riddick: Assault on Dark AthenaCrysis WarheadWheelmanLEGO Batman: The VideogameUnreal Tournament 3Major League Baseball 2K9Mirror's EdgePrince of PersiaBioShock
Cale te onLive mozna skomentowac w taki sposob ->
Cytat: juve26 w Marca 25, 2009, 18:24:25 pmCale te onLive mozna skomentowac w taki sposob -> zobaczymy, ja bym poczekał na rozwój sytuacji. Mama wrażenie że jeszcze na OnLive zaskoczy.
Z udostępnionych tytułów nie ma chyba lepszej gry która by mogła dowieść czy usługa działa czy nie niż Unreal Tournament 3. Z grą miałem do czynienia na konsoli PlayStation 3 i wiem jaka jest szybka. Nurkując od razu w głębokiej wodzie odpaliłem tryb multiplayer i przekonałem się, że rzeczywiście OnLive działa.
Jakość powala-granie na youtubie.
CytujJakość powala-granie na youtubie.Aż tak ch**owa jakość jak na youtubie?
U mnie jest tak:założyłem konto,zalogowałem sięi tyle
U mnie tak to mniej więcej wygląda-YT w HD i do tego rozmazany obraz jakby w sd.
A teraz okazało się, że jakość faktycznie nie robi. Jednak jestem przekonany, że to jest przyszłość: włączam sobie komp lub jakieś małe pudełko pod tv 3 sekundy i już gram w jakieś najnowsze gry
Ciekawe jak na to zareaguje Sony i MS przy następnej generacji.
Cytat: el becetol w Grudnia 17, 2010, 09:28:07 amCiekawe jak na to zareaguje Sony i MS przy następnej generacji. Może zamiast nowych konsol po prostu udostępnią platformy tego typu z własnymi grami?
Zabawne jest to, ze Mafia II wygladsa lepiej niz na ps3