Część już sprzedałem po innych forach, coś jeszcze pewno dojdzie, bo zastanawiam się czy też SNESa z grami nie sprzedać (dobra passa akurat trwa), a trochę dobrych gierek tam jest. Na allegro też pewno powędruje w najbliższym czasie.
sprzedanezaklepaneGry (wysyłka 6pln poleconym priorytetowym w kopercie bąbelkowej):
Wszystkie carty na NESa w pełni sprawne, stan db+ i bdb.
Faxanadu (PAL B) - 20pln
Kirby's Adventure (PAL B, niemiecki) - 20pln Chip'n Dale: Rescue Rangers (PAL B) - 20pln Darkwing Duck (PAL B, niemiecki) - 20pln
Duck Tales (PAL B, manual, niemiecki) - 20pln
The Flinstones: The Rescue of Dino & Hoppy (PAL A) - 25pln Short Order/Egg-Splode (NTSC, manual) - 5pln Kid Icarus (PAL B) - 25pln Super Mario Bros (PAL B) - 5pln Legend of Zelda II: The Adventure of Link (NTSC) - 25pln Legend of Zelda (PAL A, gra w boxie) - 45pln -
Digger T. Rock (PAL B) - 10pln Cobra Triangle (francuskie wydanie, język gry angielski) - 15pln
Solar Jetman (francuskie wydanie, język gry angielski) - 15pln
James Bond Jr. (PAL A, manual + box) - 30pln Super Offroad (PAL A, box) - 15pln Konsole:
NES + 2 pady + kabel rf + Super Mario Bros/ Tetris/ World Cup - konsola ma problem z pin connectorem przez co gry często nie chcą się włączyć - 45pln + wysyłka 10pln GBA - w pełni sprawny, bez klapki, kolor Arctic, dodaję drugiego takiego samego, lecz niesprawnego GBA gratis - za całość chcę 25pln + wysyłka 7pln GB Pocket - stan bardzo dobry, bliski ideału (malutka ryska na wyświetlaczu, widoczna pod światło), wraz z klapką i dość mocno zużytym plastikowym, oryginalnym pudłem Nintendo, kolor transparent - 45pln + wysyłka 7pln - sprzedane
GB Classic - stan dobry plus, drobne ryski na wyświetlaczu, klapka jest, także dorzucam plastikowe pudło Nintendo - 45pln + wysyłka 7pln
Zdjęcia:
http://imageshack.us/g/837/pict0559h.jpg/