Wazne ze JEST! Ja tez sie ciesze ze mam PSP od paru dni ciesze sie- i to bardzo!
Psp mam od hmm 4 dni a moze i 3 czas z kochana "czarnulka" leci szybko - kupilem w wersji 2.5 gdzie w ten sam dzien robiac pod siebie w portki bo postanowilem zrobic update do 2.71 by zrobic downgrejda i stac sie jednym ze szczesliwych posiadaczy softu 1.5 i kozystac z wiadomych nastepstw tej akcji. Gram jak narazie w:
Tekkenem i Monster Huterem Freedom. Reszta gier jakos do mnie nie przemawia albo wydaja mi sie strata czasu wgywanie ich na MS...
A Tekken to kultowa gra a Monster Hunter to idealna na podruze bo wciagajaca i bardzo czasochlonna - (super zjadacz czasu).
Za konsolke dalem 7XX zl i kupilem sobie karte 1gb bo 2gb niebylo u mnie w "big city" Teraz tylko sluchaweczki z pilotem moze kupie sobie oraz jakis pokrowiec lepszy. i mi styka wszystko z PSP. A moze i kiedys dodatkowa karte pamieci. Nawet gdyby wyszla nowa wersja PSP niezmienial by zbyt wiele teraz w moich odczuciach bo wiem jedno PSP to co mam to jest to!!! Muzyka Film Fotosy Gry a nawet internet niezapominajac o e-bookach i innych udogodnieniach i mozliwosciach PSP. Nawet glupi program na PSP jak "UniwersalnyPilot" bardzo mnie ucieszyl i frajde mialem bawiac sie nim i zmieniajac kanaly znajomym w TV moim PSP
A pomyslec dopiero jakie zamieszanie mozna zrobic w sklepie z RTV :] tym
. To na tyle. A jak wyjdzie PSP2 to mam nadzieje ze bedzie rownie super konsola jak obecne kochane PSP a nawet i lepsze by bylo warte zakupu jak to obecne.