LBP było fajne ale to zupełnie inna bajka niż Crash, tak samo Tearaway. Dużo odblokowywania różnych rzeczy i znajdziek w wolniejszym tempie niż Crash. CB ma być szybki, prosty i nastawiony na jak najbardziej płynny gameplay zaskakujący nowymi przeciwnikami a nie rzeczami które się odblokowywuje i zbiera. Jeśli odejdą od mechaniki z pierwszych trzech części, czyli lecenie do przodu przez level ala Super Mario w 2D, to nie będę zadowolony. W moich marzeniach powinien się zająć tym naughty dog, zrobić 50 leveli, stu przeciwników i przeszkód, pięć-siedem wariacji levelowych typu misiek, sekrety i stary system gemów. Duży nacisk na przechodzenie leveli na czas. Generalnie im bardziej klasycznie tym lepiej, im bardziej zwolnią tę grę tym mniej będzie crashowa. Imo!
Mysle dokladnie tak jak Ty tylko ze moim zdaniem MM zrobi lepiej to co pogrubilem czego dowodem sa levele w LBP oraz Tearaway.
Ale MM zrobiłoby Crasha po swojemu, jestem pewny że odeszliby od starej mechaniki na rzecz właśnie tego ich stylu. Crash będzie mógł sobie pobiec w lewo w prawo, pogadać z kimś, tu coś przesunąć żeby się otworzyło coś innego, zamiast zapieprzać przed siebie. Oczywiście może to wyjść bardzo fajnie, ale to naughty dog połączył swego czasu zajebiste tempo z 3D gameplayem, co się nie udało moim zdaniem w Super Mario 64 i to oni powinni się tym zająć. Tak samo design, klimat, nie wierzę że komuś się uda to podrobić. Chociaż patrząc na to jak wygląda Uncharted to ja nie wiem czy oni jeszcze potrafią robić gry
CB ma być szybki, prosty i nastawiony na jak najbardziej płynny gameplay zaskakujący nowymi przeciwnikami a nie rzeczami które się odblokowywuje i zbiera.
Co ty jebiesz przecież Crasha kończy się w jeden wieczór, a całe dziesiątki kolejnych godzin odblokowuje się i szuka kolejnych kryształów, żeby dobić do 105%
Napisałem o gemach. Tylko musisz przyznać że to działało na innej zasadzie niż w LBP w którym co pięć sekund wyskakiwała jakaś duperela tylko były to solidnie ukryte sekrety. Z czego w każdym levelu były kryształy za przejście na czas. Burak