Brzmi jak kupa roboty.
No średnio codziennie po kilka godzin pracy, mojego kodowania wszystkiego i uczenia się silnika, układania leveli przez designerów no i rysowania grafiki. Za to im dłużej bawie się możliwościami Unity (nawet w wersji Free) to jaram się strasznie, bo można bardzo szybko super fajne rzeczy robić
.
Na DigitalDragons byłem na wykładzie kolesi z Unity i jak pokazywali głównie nowy system tworzenia GUI to jarałem sie jak dziecko. Zrobienie całego GUI w stylu Dead Space (paski hp na postaciach, ogólnie w przestrzeni 3D elemeny menusów) robi się praktycznie paroma kliknięciami. So awesome!
U mnie nie laduje (unity po pipelight).
Daj jakieś screenshoty, bo brzmi to ultra zniewieściale i nawet jestem ciekaw. Hajsu nie dam, bo indie developerzy powinni wspierać Linuxa, sorry.
DZiwne strasznie, polecam przeładować cache strony (CTRL+R może da rade), albo użyć jakiejś innej przeglądarki niż której używasz. Co do kasy rozumiem
. Tak jak napisałem chciałbym, aby to że ktoś mi przeleje choćby 1zł ma wynikać z faktu, że uważa, że to co zrobiłem nie jest totalnym crapem i warto bym dalej robił to co robie.
Mam mały cel: jeśli łącznie wpłynie mi choćby 1$ to będę wiedział, że to co robie nie jest totalnie ch**owe i warto bym robił to dalej