0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Alan Rickman, aktor znany z takich filmów jak "Szklana pułapka", "To właśnie miłość", "Robin Hood: Książę złodziei", nie żyje. Rickman w serii o Harrym Potterze wcielał się w rolę profesora Severusa Snape'a. Aktor odszedł w wieku 69 lat. Jak podała rodzina, przegrał walkę z rakiem.
Nie wiem czy to tylko jakieś tymczasowe wrażenie, ale mam wrażenie, że wyjątkowo dużo tych śmierci znanych osób.Lemmy, David Bowie teraz Alan Rickman
Cytat: Mrocz w Stycznia 14, 2016, 14:20:50 pmNie wiem czy to tylko jakieś tymczasowe wrażenie, ale mam wrażenie, że wyjątkowo dużo tych śmierci znanych osób.Lemmy, David Bowie teraz Alan Rickman Nie przesadzaj, aż tak znani nie byli.
Rak rak rak, czy kiedyś znajdą na to gówno sposób?
Cytat: Devilek w Stycznia 14, 2016, 15:08:14 pmCytat: Mrocz w Stycznia 14, 2016, 14:20:50 pmNie wiem czy to tylko jakieś tymczasowe wrażenie, ale mam wrażenie, że wyjątkowo dużo tych śmierci znanych osób.Lemmy, David Bowie teraz Alan Rickman Nie przesadzaj, aż tak znani nie byli.lol, ten znowu i konsekwentnie udowadnia, że się nie zna.
Weź
Wczoraj we wiadomosciach mowili, ze hameryka cisnie na znalezienie leku.