znowu temat o GTA
Jak chcielibyście aby wyglądał nowy wielki złodziej samochodów? niechodzi mi tu o GTA: Online które zostało zapowiedziane ale o nowe GTA offline.
Moim marzeniem jest GTA z wymieszanymi klimatami z całego świata, z grafiką nowego Splintera na X,z poprawionym systemem celowania i ubierania się, z ponad 500 misjami, z obszarem większym o 30 niż San Andreas, z ogromnym podwodnym światem (rybki i łodzie podwodne), z ponad 500 rodzajami pojazdów, żeby na ulicach były dzieci i zwierzęta (koty, psy itp.), żeby w lesie były zwierzęta (wilki, jelenie itp.) żeby na farmach było życie (pasące się krowy, rolik karmiący świnie), żeby można było jeżdzić konno, żeby mozna było wybrać sobie postać (kobieta biała czy czarna lub facet), żeby mozna było wykonywać zawody (policjant, kanalarz, rolnik), żeby mozna było wchodzić do KAŻDEGO budynku, żeby przechodnie mieli swoje życie, żeby były tornada, trzęsienia ziemi, tsunami które by burzyły budynki które były by potem mozolnie odbudowywanie, żeby pora dnia w grze była taka sama jak w realu ( zgodnie z zegarem w konsoli), żeby mozna było kupować meble do domu, żeby mozna w swoich willach zatrudniać ludzi do pracy, żeby mozna było wiercić tunele w ziemi........ i tak dalej i dalej mógłbym wymieniać. Żeby taka gra powstała czekałbym nawet 10 lat i zapłacił bym 1000 zł jak by tyle kosztowała ale starczyła by mi na drugie 10 i 1000 zł by mi się zwróciło ponieważ bym innych gier nie kupował. Do takiej gry mógłbym kupić sobie nowa konsole(specialnie zrobioną do tej gry wtedy by się płytki nie kupowało tylko wszystko w konsoli by było) i to moja wizja nowego GTA
pewnie taka gra kiedyś powstanie