Autor Wątek: GTA3  (Przeczytany 4957 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
GTA3
« dnia: Maja 02, 2005, 20:11:24 pm »
jak wspominac jedna z najlepszych gier  z ostatnich pau lat . Zaskoczyla was? Oniemiała? czy tylko byl to kolejny udany sequel w wykonaniu chlopakow z Rockstar .

Osobiscie  mi sie ta gra  bardzo podobala ( a nie jest w moim przypadku wiele takich gier)Obszar  byl werecznie niewyobrazalnie wielki ( jak na tamte czasy).Mnóstwo wspanialych misji , pobocznych zadanek ( misje offroad)  , porozrzucanych paczuszek (zebrałem wszystkie :!:  :D )genialan muzyka w radyjku , no  i niezpomnianae podniebne wyczyny z DODO ( 7800sekund to moj rekord).Grałem w te gre prze cale wakacje 2 lata temu i spedzony z nia czas bardzo milo wpominam .A na liczniku mialem 98 %.
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Niter

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
GTA3
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 02, 2005, 20:15:42 pm »
Tak GTA3 to byla fajna giera.Ale teraz z biegiem postepu ma malo mozliwosci co do VC albo SA.Ale ogolnie fajna byla(jak na tamte czasy) :)

Shadowek

• Kapitan Żbik
GTA3
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 02, 2005, 20:32:10 pm »
I jak narazie najbardziej przyadła mi do gustu pod względem osadzenia w czasie , lubię nowoczesność. :twisted:

Tarniak

• Gość
GTA3
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 03, 2005, 08:49:29 am »
Pamiętam to jak dziś, jaki szok, jaka grafika, czegoś takiego świat nie widział. Ile ludzi na drodze, ile samohodów, jakie efekty zniszczeń, jaka muza, gra na 10. W pierwszej chwili rzeczywiście trudno zauważyć wady tej gry. Przechodziłem grę bez memorki przez 3 dni. Dochodziłem do połowy gry i musiałem wyłączać i wcale mi się to nie nudziło :D. Potem oczywiście nastąpił czas w którym dostrzegłem wady gry. No i już nie była idealna, była zarąbista, na 9+. Ale i tak wypieków dostałem kiedy odpaliłem pierwszego PESa to był największy szok, ale tu pojawia się szansa na LARGE OT, więc to już [KONIEC POSTA].

Alundra

• Towarzysz
  • Reputacja: 1
GTA3
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 04, 2005, 14:29:24 pm »
GTA3 to był przełom. Naprawdę polecam GTA3 niż Vice City.

Anonymous

• Gość
GTA3
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 07, 2005, 14:50:11 pm »
w serie GTA bedę grał dopiero na następne generacji konsol, nie wiem,
ale nie dosyc ze nie lubie "gangsterskuch" gier to jeszcze graficznie mnie nie przekonuje (na tej generacji konsol jak i na PC)
(sory, ale jestem uczulony na grafikę w grach...ALE nie zawsze, oj NIE!)

czekam az na x2 lub ps3 wyjdzie GTA4 i mnie grafika kompnie w d...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
GTA3
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 07, 2005, 18:07:08 pm »
Cytat: "talesrom"
w serie GTA bedę grał dopiero na następne generacji konsol, nie wiem,
ale nie dosyc ze nie lubie "gangsterskuch" gier to jeszcze graficznie mnie nie przekonuje (na tej generacji konsol jak i na PC)
(sory, ale jestem uczulony na grafikę w grach...ALE nie zawsze, oj NIE!)

czekam az na x2 lub ps3 wyjdzie GTA4 i mnie grafika kompnie w d...

To jakie ty gry wlasciwie lubisz? Nie lubisz skradanek, japonskich gier, nawalanek...

Zeby nie bylo offtopu:
Moim zdaniem wersja GTA: SA na PS2 stoi graficznie na wysokim poziomie i przy takim rozbudowaniu i smaczkac tej gry nie mozna wymagac aby jeszcze polepszono grafike. A wersja na iXa bedzie zapewne ladniej wygladac od wersji na PS2.

BTW
Nie x2 tylko XB360