Autor Wątek: nastrojowe granie  (Przeczytany 6099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lupinator

• Gość
nastrojowe granie
« dnia: Kwietnia 20, 2005, 16:17:52 pm »
Chodzi mi tu o to jaką sytuacje lubicie najbardziej do grania?
np. czy z rodziną w domu czy bez, jakie oświtlenie, czy w samotności, czy z przystawkami i napojami, na sofie czy na fotelu? itd.....

Ja najbardzie lubię mieć konsole podłączoną do duzego TV w duzym pokoju (w moim mam mniejszy ekran) usiąść wygodnie w fotelu przed televizorem, bez marudzenia kogo kolwiek w ciszy tylko z muzą z gier najlepiej było by jeszcze z paluszkami albo czipsami i piciem. A i wole grać w dzień niż w nocy. :)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
nastrojowe granie
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 20, 2005, 16:37:46 pm »
lubię się rozsiąść w wygodnym fotelu a nogi wyłożyć gdzies na stół. Fajnie jest popijać browarka, to pozwala troche się wyluzować po którymś-tam-z-kolei game overze :) Of koz duży tivik bardzo umila granie, ja jednak przede wszystkim cenię dobry dźwięk. Jak nie zestaw 5.1, to przynajmniej wzmacniacz+dwa dobre głośniki. Czipsy i inne takie odpadają, strasznie się pad paskudzi :]

vivi

• ZMP-owiec
  • Reputacja: 1
nastrojowe granie
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 20, 2005, 17:23:36 pm »
miazgol dobrze gada: duzy tv, dobry dzwiek, male zimne, ciemno, sam... no ewentualnie jak jakies party to w swietle (no wtedy to nie "male" a WIELKIE zimne) i w ogole tak zeby klimat byl ^^
-kekika mikataka??
-its your servant .... mine mastah ....

CassSept

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 20, 2005, 20:30:52 pm »
Zwalamy się do kolegów, kupujemy cztero 2-litrolwe cole, dwie pizze 50 cm i gramy w Mario Party/Super Smash Bros. Melee/Soul Calibur/Mario Kart (niepotrzebne skręeślić), a jako muzyka jego playlist w Winampie [;
A jak sam to najlepiej przy świetle, TiVi 30 cali, nikogo w hałzie, pod ręka cos do chlania i luzik [;

lewik

• Człowiek dobrej roboty
nastrojowe granie
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 21, 2005, 09:21:55 am »
Ciemno musi byc, bo caly dzien mi slonce w pokoju swieci, na domiar zlego odbija soe w wielkim lustrze w szafie i na koniec w tvku :). Fotelik, czipsy itd nie bo niby jak jesc z padem w dloni? Strasznie niewygodne.

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

thirian

• Towarzysz
nastrojowe granie
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 21, 2005, 09:43:55 am »
Fajnie się wyluzować w taki spośob. dodam tylko od siebie, że mie interesuje tylko jedno - żeby nikt mi nie zawracał głowy podczas gdy ja gram  :)

Tarniak

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 23, 2005, 16:24:34 pm »
Duży TV, amp. + 5 głośników, otwarte okienko, w lecie wiatraczek, zimne napoje, byle nie wyskokowe, ziomki i jest świetnie. Jak z nerwów rozbijesz butelke/wylejesz na dywan/ścianę wodę gazowaną to zmycie nie jest problemem, jak wylejesz piwo to wali przez 2 dni :]. Granie samemu, to tylko po ciemku.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
nastrojowe granie
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 03, 2005, 20:00:50 pm »
kazda pora  dnia , kazde miejsce , każdy TV , każda konsola , każdy napitek i jadlo  byle by  GRAĆ :!:  :!:  :!:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
nastrojowe granie
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 03, 2005, 20:11:36 pm »
heh sam mialem taki topic zalozyc  8)
Mysle ,ze wszystko zalezy od gry np. w Silenta gra sie najlepiej w nocy i "pustym" i to moze glupio zabrzmi ,ale ze sluchawkami.Ale chyba najwiecej radochy daje zmierzenie sie z "zywym" przciwnikiem najlepiej kilkoma(PES ,Tekken)to sa gry na imprezke oczywiscie jakis brov dobra muza kibicujaca(lug grajaca:P) plec piekna...

Ann

• Pionier
  • *
nastrojowe granie
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 03, 2005, 20:17:47 pm »
Zależy w co mam grać i z kim (jeśli to ma być multiplayerek :P), ale żeby nie powielać poprzedników... Próbowałam juz różnych metod od szarpania podczas obiadu (ręce miałam zajęte sztućcami [ale wygodniej jest z pałeczkami :wink: ]) na pozycji leżącej do góry nogami na kanapie kończąc :D. Jesli gram sama to nie praktykuję krótkich przekąsek bo za bardzo rozpraszają :D
:)

Player01

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 03, 2005, 20:41:24 pm »
Najlepsza opcja jest rozlozenie sie w dlugim fotelu w pozycji pol lezacej, 1-3 metrow od 25- 40" ekranu, z chipsami i popita w zasiegu reki. Od tego wlasnie jest konsola, mozna sie walnac w obojetnie jakiej pozycji i grac dopuki sie nie zasnie.

wełnik

• Pionier
  • *
nastrojowe granie
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 03, 2005, 20:41:56 pm »
Koniecznie sofa, 21" TV i jakas popita do tego. Ostatnio wtargaliśmy do piwnicy kumpla tapczan i TV, czaskamy w pesa i jest gitara. Co do oświetlenia to niezbyt bo już i tak słońce mnie denerwuje jak mi świeci po ekranie
"....niegdyś w ząbek czesany, dzisiaj w kółko golony, uważaj buraku bo zostałeś namieżony...."

lupinator

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 03, 2005, 22:35:41 pm »
Mówicie że na czipsy niema czasu? nieeee a Loadingi? :wink:  8)

slave

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 03, 2005, 23:45:02 pm »
Cytat: "lupinator"
[...] mowicie, ze na czipsy nie ma czasu? [...]

jaki tam czas? patrz:

Cytat: "miazga"
[...]  czipsy i inne takie odpadaja, strasznie sie pad paskudzi [...]

osobiscie najbardziej lubie grac w samotnosci, wygodnie rozlony na lozku, szczegolnie w nocy - do tego jakas kawa albo herbata. napoje procentowe odpadaja - umiar trzeba znac. jesli chodzi o telewizor - mnie wygodniej ciora sie na malym... chociaz czasem przesiadam sie na wiekszy - to juz zalezy od tego, w co gram.

Don

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 03, 2005, 23:48:48 pm »
Z bandą wiernych sparingpartnerów. Najlepiej w sobotni wieczór w salce Domu Kultury "Krąg" z przygrywającą nakretką od swojskiego napoju...

PS: Wiem, że bredzę, ale na całym forum ze 3 osoby będą wiedzieć o co chodzi :D

Lorek

• Towarzysz
nastrojowe granie
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 04, 2005, 00:11:10 am »
Cytat: "wełnik"
Koniecznie sofa, 21" TV i jakas popita do tego. Ostatnio wtargaliśmy do piwnicy kumpla tapczan i TV, czaskamy w pesa i jest gitara. Co do oświetlenia to niezbyt bo już i tak słońce mnie denerwuje jak mi świeci po ekranie

"czaśnij[/size]" się w łeb  :twisted:

Ten post to joke który ma na celu zwrócenie uwagi na brak znajomośći ortografii kolegi z klasy i od kiliszka, proszę nie brać tego na poważnie  :D

wełnik

• Pionier
  • *
nastrojowe granie
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 04, 2005, 11:48:46 am »
Cytat: "Lorek"

Ten post to joke który ma na celu zwrócenie uwagi na brak znajomośći ortografii kolegi z klasy i od kiliszka, proszę nie brać tego na poważnie  :D

Nie przypominam sobie abyśmy pili z "kiliszków", vódka wyżarła już Cię doszczętnie :twisted:  :twisted:  :twisted:
"....niegdyś w ząbek czesany, dzisiaj w kółko golony, uważaj buraku bo zostałeś namieżony...."

SzpikO

• Pionier
  • *
nastrojowe granie
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:53:56 pm »
Nastrojowe granie? Hmmm...jak zawsze czyli pad, tv, butelka coca coli i jechane, oczywiście na wygodnej kanapie bo jakiś komfort trzeba odczuwać

sambady

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:57:12 pm »
Ja zanim zasiadam do konsoli, idę do sklepu, by nabyć dwie dwulitrowe butelki rozpuszczalnika, tj. Coca Coli, i paczkę dobrych czipsów. Po odbyciu wycieczki do sklepu, który znajduje się naprzeciwko mojego domu, zasiadam w moim wygodnym fotelu, stojącym metr od srebrnego TV marki Thomson i zaczynam grać :).

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
nastrojowe granie
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 28, 2005, 22:31:22 pm »
Najlepsze granie jest wtedy, gdy siedzi sie w wygodnym fotelu w pozycji polezacej [co z tego, ze po 3h grania nie da sie podniesc? xD], trzyma sie pada w lapie, obok stoi butelka czegos mokrego do popitki i najlepiej jeszcze gdy lezy tam tez cokolwiek do zjedzenia i zeby swiatlo nie swiecilo w telewizor. Hm, wypadaloby ponadto, zeby do kibelka nie bylo za daleko, zeby wycieczki ku tronowi nie uszczknely zbyt wiele czasu z czesci dnia przeznaczonej na szpilanie. Ot, co uwazam za komfortowe granie ;)

Shadowek

• Kapitan Żbik
nastrojowe granie
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 28, 2005, 22:32:43 pm »
Przez chipsy pad sie tłuści i wyślizguje z rąk Sambady, nie polecam  :twisted:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 28, 2005, 23:54:26 pm »
Geez, prawie każdy coca cole i chipsy :roll: nie lepsze piwo i papieros? :>

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Player01

• Gość
nastrojowe granie
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 28, 2005, 23:58:22 pm »
jdzenie w czasie gry jest trudne, a i pad sie paprze gdy jemy czipsy lub cos w tym stylu. Z piciem podobniez. Prawdziwy hardcore gamer potrafi zjesc porzadne sniadanie i siedzi przy konsoli 10 godzin bez zadnych przerw.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 29, 2005, 00:19:19 am »
ja lubie miec szklaneczke z jakims dobrym napojem pod reka, najlepiej zaciemniony pokoj i ciszaaaaa... pusty dom.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
nastrojowe granie
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 29, 2005, 00:28:57 am »
Cytat: "Don"
Z bandą wiernych sparingpartnerów. Najlepiej w sobotni wieczór w salce Domu Kultury "Krąg" z przygrywającą nakretką od swojskiego napoju...

PS: Wiem, że bredzę, ale na całym forum ze 3 osoby będą wiedzieć o co chodzi :D

Przeglądałem starsze tematy i... Don, ja wiem o co chodzi :D

sambady

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 02, 2005, 12:33:35 pm »
Cytat: "Shadowek"
Przez chipsy pad sie tłuści i wyślizguje z rąk Sambady, nie polecam  :twisted:

Fakt, ale ja mam znajomego, który, mimo że ma strasznie tłuste ręce, umie utrzymać pada :P - ja tak nie potrafię :C.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 02, 2005, 12:35:34 pm »
Obrzydliwe.

sambady

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 02, 2005, 12:36:19 pm »
Cytat: "blancio_"
Obrzydliwe.

Ten koleś jest cały obrzydliwy.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 02, 2005, 13:04:27 pm »
Ja sobie sprowadziłem i uzywam te rekawice co są w newsie na GO... 8)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

sambady

• Marynarz z Potiomkina
nastrojowe granie
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 02, 2005, 17:45:37 pm »
Cytat: "Ako"
Ja sobie sprowadziłem i uzywam te rekawice co są w newsie na GO... 8)

Jeśli to prawda, to z Ciebie niezły hardcorowiec jest XD.