0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ok panowie silence!!!wlasnei skonczylem czyscic ;laser..robilem to w samych majtkach:)czekam 10 minut i wlanczam konsole...
No, ale skoro ps2 czyta mu wszystkie gry poza GT4 to raczej nie wina laserka, chyba ze sater miał w zyciu tylko kilka oryginalnych gier. Jednak jesli miał duzo oryginalów i chodziły mu dobrze na ps2, az tu nagle taki GT4 nie chodzi to nie koniecznie moze to byc wina lasera i moze byc nie potzrebny mały wydatek (jesli miałby np. oddawac laser do czyszczenia), no chyba ze sam by czyscił (co sie wiaze z pewnym ryzykiem), lub kupił płyte czyszczącą (co wg mnie nie pomoze).
A ja bym wymienił GT4 na inną gre, lub ją sprzedał. Kup każdą inną gre niż GT4 i bedzie chodzic dobrze.
Nope... zaraz mu padnie laser... miałem coś takiego i też sobie "kalibrowałem"... Na krótką metę działa jednak po jakimś czasie zacznie cykać i zgon...
EEEEEEEEEEEEEE TAMMMMMMMMMM ZAZDROSCISZ I TYLE..PRZECIEZ NIE KRECILEM TA ZĘBATKĄ JAK GLUPI ...A POZA TYM TEN SPOSOB OPISALI W PSX EXTREME , JAKOS POTEM NIE BYLO REKLAMACJI
eeeeeeeeeeeeee wychłostanie kablem nie starczy..proponuje obic sobie organ oczny padem:)