Dziękuje wszystkim za pomoc , już sobie poradziłem ,ale niestety przynam się szczerze ,że użyłem solucji
bo za cholere nie mogłem się zorientować o jaki to kod chodzi!!! Czy ktoś wie z czym są powoiązane te cyfry 3, 5, 6???
Ps. Znowu mam problem
Mianowicie jestem w momencie gry gdzie Barry zwiał windą na górę i zostawił jill w podziemiach. Wziąłem uszkodzony miotacz ognia i położyłem go na uchwycie.(Wziąłem wszystko co trzeba i utworzył mi się identyczny medalion taki jaki musiałem wsadzić aby się dostać do rezydencji). Wyszedłem drabiną na górę do ,,Cabin" , ide przez las i wchodze do ,,Mansion" i nie wiem co mam dalej zrobić??? Jeszcze raz prosze o pomoc.(wyzabijałem prawie wszystkie huntery i kilka zombie
i dalej nie mogę sobie z tym poradzić).
Ps. 2) W ,,Mansion" jest równiesz takie pomieszczenie z lustrem na całą szerokość ściany skąd można było wziąć ,,jewellery box" z którego można było wyciągnąć specjalny klucz (sory za mój nieprofesjonalny język,ale zapomniałem niektóre nazwy). Ale do rzeczy , chodzi mi o to ,że jest tam szpara zrobiona na przeciwko lustra z zasłon. Czy trzeba coś w związku z tym zrobić???
Bardzo prosze o szybką i wyczerpującą pomoc gdyż jestem w trakcie przechodzenia gry i chciałbym brnąć dalej, a sam już główkowałem wiele czasu i sprawdzałem wszystkie możliwe dla mnie sposoby. Help!!!!!!!!