Autor Wątek: Granie ponad wszystko!!!  (Przeczytany 6803 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Misterbuu

• Gość
Granie ponad wszystko!!!
« dnia: Sierpnia 20, 2005, 23:27:41 pm »
Powiedzcie mi moji dordzy gracze czy jest jakaś rzecz która was wkurza, a która jest związana z grami i konsolami...np.gdy mama czyści niudolnie konsole,albo młodszy brat pożycza kolegom twoje gry....albo też gdy na poważnych targach pokazują rendery:)naprawde możecie być wszechstronni..mnie niesamowicie wkurza gdy ktoś dotyka moją konsole i gdy mi się konsola brudzi...strasznie mnie to wkurza :evil: no i oczywiście jak ktoś niedotrzymuje mi terminów związanych z zakupem gier itp.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • I love secret agents
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 20, 2005, 23:35:41 pm »
Ja nie lubię nikomu pożyczac moich konsol i robię to tylko w ostateczności.

BTW. Mitserubuu, zmień sygnaturkę, bo rozszerza ramkę.

sambady

• Marynarz z Potiomkina
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 21, 2005, 09:50:39 am »
Ermm... Najbardziej denerwuje mnie to, że niektórzy z moich znajomych nawet nie wiedzą, co to konsola :S. Poza tym - jest spx :D.

@Misterbuu: Zgadzam się z Casperem. Zmniejsz sygnaturkę.

Shadowek

• Kapitan Żbik
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 21, 2005, 09:52:29 am »
Niektórzy mi mówią że ich PC jest 100 razy lepszy od Xboxa, a niech znajdą Ninja Gaiden , Halo 2 i Forze na kompa to pogadamy  :lol:

sambady

• Marynarz z Potiomkina
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 21, 2005, 09:54:43 am »
@Shadowek: Nie znajdą, ale i tak nie poprzestaną przechwalać swoich maszyn. Nie licz na to ;).

Shadowek

• Kapitan Żbik
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 21, 2005, 09:57:37 am »
No chyba raczej nie będe :)

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 21, 2005, 10:09:36 am »
Ja nikomu nie pozyczam konsol, denerwuje mnie, gdy ktos probuje przecierac ekran mojego PSP rekawem, albo gdy ktos gra z brudnymi lapami.  :evil:

sambady

• Marynarz z Potiomkina
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 21, 2005, 11:28:34 am »
Mnie jeszcze wkurza to, że jak dasz komuś chwilkę pograć na swojej konsoli, to później nie możesz jej odzyskać przez parę godzin :P.

selene

• Gość
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 21, 2005, 12:27:49 pm »
Wkurza mnie:
- jak ktoś nieumiejetnie wyciaga plytki z czytnika mojej PS2
- jak PeCeciarze mowia, ze na GaCka na pewno nie ma nic fajnego, oceniajac tylko po wielkosci plytek (lol)
- jak faceci ze sklepow "branzowych" widzac, ze jestem dziewczyna polecaja mi jakies pierdolkowate i slodkie gry
- jak gra ktora chce kupic przez dwa lata kosztuje ponad 200 zeta  :shock:

dcf

• Pawka Morozow
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 21, 2005, 12:30:42 pm »
Mocno mnie "wkurza" (za lekkie słowo troszkę), gdy wybambrze sobie level w jakimś rpg na DC , nie zdąrze zapisać ,a konsola się resetuje -_-

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 21, 2005, 12:32:29 pm »
oł ja!!! jak siostra puszza techno na mojej PS2ce bo odtwarzacz sie zepsuł to mnei aż gotuje!!jak gram i nagle matka/siostra wpadają do pokoju i marudzą że mam sprzątać,robić coś innego etc -_-^

Player01

• Gość
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 21, 2005, 13:13:42 pm »
Mnie wkurza jak gram i musze skoczyc na tron :? , jestem w czasie waznej walki\wyscigu i nagle czuje cisnienie, i tak ciagne na tym cisnieniu jeszcze nastepne 5 wyscigow\turniejow, a pozniej odchodzi akcja typu "Z drogi!!!! Straz pozarna!!!!" .

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 21, 2005, 13:39:39 pm »
1) cziterstwo
2) fanboizm

DaVon

• Obywatel
  • **
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 21, 2005, 14:02:39 pm »
W*****a ( wyraz ,,wkurza" nie pasuje do tego  zdania gdyż nie odda po części mojej złości :twisted: ) mnie to :
 :arrow: gdy przychodzi do mnie kolega i prosi żebym mu pożyczył grę(oryginał bo tylko w takie staram sie zaopatrywać :lol: ) bo on chce sobie przegrać i mi odda (żenada), a ja się z nim tylko kłuce i nie zgadzam stanowcze. Jak wrzasne raz ,a porządnie-Nie :!:  to zmienia temat :lol:
 :arrow: gdy ktoś dobiera się do mojego kochanego pada albo troszke mniej lubianej klawiatury z tłustymi łapskami( nie wiem jak wy ,ale ja mam jakiegoś bzika na tym punkcie, po prostu myje sobie ręce przed każdym kontaktem z tymi niezbędnymi do grania produktami :lol: )
 :arrow: gdy ktoś się ze mnie śmieje i mówi ,że grając pokazuje tylko swoją dziecinność ,a gdy tak na prawde zobaczą w co gram zmieniają natychmiast zdanie i później mają nocne koszmary- mowa tu o Resident Evil  której to całej serii na Gacka jestem szczęśliwym posiadaczem :P  :lol: .
 :arrow: gdy w dziale konsola danego sklepu widze opis gier jako: gry komputerowe
 :arrow: gdy rodzice bądź osoby trzecie proszą mnie abym im w czymś pomógł ,a ja nie mogę  zrobić save-a  w danej chwili i muszę wyłączać konsole( gdy pomoc trwa dłużej niż godzine bo gdyby to trwało krócej wiadomo ,że pomaga pauza)
 :arrow: gdy w czasie grania już prawie przeszedłem dany poziom gry , a tu nagle wyłączyli prąd z powodu jakiejś awarii  :evil:
 :arrow:  gdy.......... i wiele innych rzeczy na które nie starczyłoby tu miejsca :lol:
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2008, 02:36:55 am wysłana przez DaVon »

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 21, 2005, 14:10:25 pm »
Cytat: "DaVon"

:arrow: gdy rodzice bądź osoby trzecie proszą mnie abym im w czymś pomógł ,a ja nie mogę  zrobić save-a  w danej chwili i muszę wyłączać konsole( gdy pomoc trwa dłużej niż godzine bo gdyby to trwało krócej wiadomo ,że pomaga pauza)

to jak grasz np w rpg'a to dla niepoznaki wyłącz tylko telewizor albo puść sobie pauze,może naliczy się czas gry(u mnie na Xeno widnieje 63 godz z czego te 3 godz to było sprzatanie i np gotowanie bo nie chciałam wyłączać konsoli)ale nie będziesz musiał grać od nowa

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 21, 2005, 14:15:45 pm »
Dokladnie, u mnie czesto konsola 50% czasu jest na pauzie.

selene

• Gość
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 21, 2005, 17:16:40 pm »
Cytat: "DaVon"
:arrow: gdy w czasie grania już prawie przeszedłem dany poziom gry , a tu nagle wyłączyli prąd z powodu jakiejś awarii  :evil:

Oo, tak, to jest strasznie wkur***jace  :evil:  Mi czesto korki wywala w najbardziej nieodpowiednim momencie :?

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 21, 2005, 18:27:51 pm »
mnie IRYTUJE jak gram w jakąś mega trudną gierke,przy której musze się maksymalnie skupić i wchodzi do pokoju moja matka i zaczyna "nadawać" mi nad uchem,nie zdając sobie sprawy z powagi sytuacji :)
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 22, 2005, 17:19:35 pm »
Mnie wkurza jak sobie gram i muszę wyłączyć konsolę bo tatuś musi sobie Agrobiznes obejrzeć ,chociaż prowadzę w bardzo trudnym wyścigu w Forzie i jest ostatnie okrąrzenie.Denerwuje mnie jak ktoś mówi że tylko dzieci grają w gry,że jestem dzieciny bo gram na konsoli.Naprawdę to chore poglądy mnie dobijają.Albo jak gram i nagle mi prąd wyłączom(kogo to nie wkurza).Denerwuje mnie równierz to jak Ako ogrywa mnie w PESa.Denerwuje mnie jak muszę przerywać grę bo muszę coś zrobić(Damian to,Damian tamto).Jestem zły gdy gra którą dopiero co kupiłem nie spełnia mojich oczekiwań i gdy na E3 developerzy pokazją same ronderowane fimiki.Denerwuje mnie to że gdy wyjdzie jakiś next-gen nie będzie mnie na niego stać.

Skoro tyle rzeczy mnie wku..wia to czem gram??Bo sprawia mi to OLBRZYMIĄ przyjemnoś i jest to całe moje życie.

Nesser

• Obywatel
  • **
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 24, 2005, 17:47:26 pm »
Cytat: "UFO"
Skoro tyle rzeczy mnie wku..wia to czem gram??Bo sprawia mi to OLBRZYMIĄ przyjemnoś i jest to całe moje życie.

Niezle, jak granie jest calym Twoim zyciem, no spoko. W kazdym razie mnie denerwuja przede wszystkim rodzice, "grasz tylko ciagle i nic innego nie robisz", pomimo tego,ze do konsoli siadlem przed chwila,wczesniej sprzatalem, zmywalem, wyszedlem z psem itp...
Miejsce na podrobienie mojego podpisu: _________.

yap

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 29
  • GT: DARKERRYU PSN ID: YapPL
Granie ponad wszystko!!!
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 26, 2005, 12:08:54 pm »
Ponad wszystko to jest życie. Kocham konsole wszelkiej maści, ale nie zapomnę kobitę czasem połechtać za uchem czy zjeść śniadanie przed pracą zamiast partyjki w Halo czy MGS3. Trzeba dostrzegać inne aspekty życia (wychodzące nam na plus) bo po jakimś czasie notujemy brzuch zasłaniający stopy, albo co gorsze naszego "przyjaciela"  :D .