0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie moge uzyskac 100% kamuflażu Co trzeba zrobic?Próbowalem na kazdej powierzchni scianie itp.!Nie moge miec 100%!!!HELP!
Cytat: "Niter"Nie moge uzyskac 100% kamuflażu Co trzeba zrobic?Próbowalem na kazdej powierzchni scianie itp.!Nie moge miec 100%!!!HELP! Nie da się, można to uzyskać tylko zakładając Moss Camo lub Stealth.
Mam jeszcze jedno pytanko...Czy istnieje mozliwosci ustawienia poziomu trudnosci po przejsciu gry jak wczytasz ją?Ja tak nie moge HELP
Jak idziesz przez rzeke,to idź w odnoge w lego tam są dwaj straznicy i chatka wrogu,a w niej SVD.
Wiem o tym,pisze mu jak zdobyc SVD.Trudno niech sie bawi z MK22 chociaż zdobedzie Moss Camo i MosinNaganta
A jesli bede mial Uniform "Snake"?To tez bede mial 100% kamuflażu?
Nie jestem pewien ale chyba nie...The End to mojim zdaniem najcięższy przeciwnik w całej grze..ale to wyłącznie moje zdanie...Najlepiej zrób tak jak widzisz że jakiś strażnik do ciebie podchodzi to zasłoń szybko oczy...wtedy będziesz niewidzialny
dzisiaj rano pograłem chwile w MGS3 i doszedłem do walki z THE SORROW (chwile, bo nie miałem czasu)WIE KTOS JAK GO POKONAĆ? (to bede przygotowany jak bede grał naxt time)