Autor Wątek: Multitapy różnice który wybrać? Help  (Przeczytany 6675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sychol

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Multitapy różnice który wybrać? Help
« dnia: Lutego 18, 2006, 05:44:11 am »
Rozkminiam z kumplami inwestycje w dwa multitapy tylko sie wachamy bo na allegro są takie po 20-30zł [nieorginalne, mogą być badziewiem] i orginalne za 50zł. Jak sie orientujecie w temacie poradźcie...
You can run, but you can't hide

GG- 6811725

JimDeGriz

• Proletariusz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 18, 2006, 06:57:02 am »
Ja posiadam Manty i jest od wkomponowany w podstawke pionową a do kompletu ma jeszcze pilota . Posiadam go od 2 lat i nie mam z nim problemów . Więc chyba moge go polecić  :D

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 18, 2006, 08:54:48 am »
Cytat: "JimDeGriz"
Ja posiadam Manty i jest od wkomponowany w podstawke pionową a do kompletu ma jeszcze pilota . Posiadam go od 2 lat i nie mam z nim problemów . Więc chyba moge go polecić

A ja kupiłem 2 takie. Jeden zupełnie nie działał, oczywiście wysyłka itd. wyszstko z mojej kabzy. W dodatku, nawet ten teoretycznie świetnie działający miał dziwne "odpały" z niektórymi grami. Np. sam pauzował rozgrywkę w Time Splitters 2. Dziwna sprawa. Z drugiej strony jeśli wcześniej dogadasz się z gościem co do zwrotu, nie widzę przeszkód, by go zakupić :).

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 18, 2006, 09:01:29 am »
na allegro kupiłem oryginał za 43 pln i taki polecam - tańsze - tak jak Tarniakowi - pauzowały gre, rozłączały pady itp akcje