Autor Wątek: Podróże  (Przeczytany 7312 razy)

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Podróże
« dnia: Czerwca 25, 2006, 17:11:01 pm »
Topic typowo letni  :)

Opisujcie miejsca , gdzie byliście  , gdzie warto sie znalezc , gdzie warto dobrze wypic (zdjęcia mile widziane  :wink: )

Ja akurat na temat wojaży zbyt wiele sie nie moge wypiowiedzieć bowiem  mój najdalaszy wyjazd ograniczył do czeskiej wioski tuż przy granicy polskiej  :oops:  .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
Podróże
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 25, 2006, 17:20:49 pm »
Ja tam polecam granice z Ukrainą- wiochy typu "Wielkie Oczy", "Tulcha" (wysłali mnie bo robiłem za ankietera)- nie dość że konie biegają luzem po (umownych) ulicach, to 1l Olimpu od mrówek kosztuje 15 zeta :]  
Agroturystyka jak się patrzy.

A z bardziej cywilizowanych miejsc, polecam te miejsca gdzie jest ciepło, fajne plaże i Sangria leje się litrami.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Podróże
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 25, 2006, 20:02:22 pm »
Ja na wakacja najczesciej wyjezdzam do Chalup, na pole namiotowe. Swietna miejscowka- z jednej strony minuta drogi nad zatoke, z drugiej minuta drogi nad morze, przez las. Wokolo tylko jedna glowna ulica (nie liczac jednej krotkiej pobocznej).

darekxx

• Towarzysz
Podróże
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 25, 2006, 22:27:10 pm »
A ja wybijam na mazury do rodzinki fajne klimaty lasy jeziora ogniska i wiele innych atrakcji a przedewszystkim fajne laski  :D  :D
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Podróże
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 25, 2006, 23:02:00 pm »
Ja pewnie nigdzie nie pojade dzięki starszym ktrórzy zawsze znajda sobie powód zeby nigdzie nie jechac(a to ze psem sie trzeba zając, a to ze praca, a to ze pole) Zazwyczaj tak jest choć zdarzają się odstępstwa :evil:

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Podróże
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 25, 2006, 23:12:24 pm »
Zdjecia gdzie warto wypic?

Dobczyce!!:) A dokladniej osrodek wczasowy 'Dobki'(czy jakos tak), pokoj numer 10:)

Najpiekniejsza miejscowka jaka w zyciu widzialem to mala miescinka Makarska na Chorwacji. Wyroznia sie tym, ze lezy u stop dwutysiecznych gor, ktore od razu wpadaja do morza. Piekny widok, patrzec w moze, odwrocic sie i od razu miec widok przepieknych gor. Chorwacja piekny kraj, ale wyniszczony przez wojne z serbami:/
Fryty tyty dotknij pyty