No pewnie, ze nie takich. Chlopie, zaufaj specjalistom, bedziesz zyl:) A co do EP5, to tam juz nie ma innego wyjscia, musisz pic, inaczej bedziesz sie czul nieswojo:)
Mrpiki jak Cię sieknę za te milion nowych postów ... Nadążanie za Tobą to zaiste problem NP-trudny. Heh, dzisiejsze koło ze złożoności obliczeniowej się udziela. Jeszcze w piątek jedno i na jakiegoś browarka (albo na colę ). Hej, gdzie się pochowali wszyscy alkoholicy? Wszystkie siły zbieracie na EP? To będzie rzeźnicka impreza w takim razie
Cytat: "Mielu"Mrpiki jak Cię sieknę za te milion nowych postów ... Nadążanie za Tobą to zaiste problem NP-trudny. Heh, dzisiejsze koło ze złożoności obliczeniowej się udziela. Jeszcze w piątek jedno i na jakiegoś browarka (albo na colę ). Hej, gdzie się pochowali wszyscy alkoholicy? Wszystkie siły zbieracie na EP? To będzie rzeźnicka impreza w takim razie Trzeba bylo byc na EP4, co sie dzialo... Cwikus nsie nawalil, jeszcze dwa dni pozniej go trzymalo:) W domku spalismy w... 17 osob. Heh, a gralem moze 15 minut:D
No ja nie wiem.Wczoraj (Sylwester) przeszedłem się po mieście, spotkałem kilka osób i... ŁUUPP. Nie, nie pobili mnie. Spotkalem dziewcznynę, z którą uczę się od 9 lat, a ta ledwo mnie poznala. Jak bardzo może naje...ekhm...napita być 15-sto latka???!!
Z drugiej strony jeszcze kilkanascie godzin temu trzezwy nie bylem Ale nie jestem zbytnio z tego powodu szczesliwy gdyz zlamalem zasady tkorymi sie kieruja na co dzien. Ale co tam, fajnie bylo