Dobra, wybaczone, ale ostatni raz.
Na marketplace pojawila sie nowa darmowa postac do pobrania i po jednym darmowym stroju dla siostr. Za wiecej rzeczy trzeba zaplacic, nie wiem ile w chwili obecnej, ale chyba po 200msp. Do pobrania za punkty czekaja jeszcze 2 postacie, dwa nowe stroje dla Anny, i po jeszcze jednym stroju dla siostr. Wiecej info plus fotki po powrocie do domu ( pisze z iPhone i nie moge dac fotek ani linkow)
: Luty 19, 2009, 09:58:32 am
Ponizej macie zdjecia i ceny nowych ubran dla dziewczyn jak i nowych postaci. Jesli chodzi o postacie to myslalem ze dostaniemy po prostu nowy wyglad ale beda stare ciosy, a tu dostajemy trzech bosow z gry, ktore maja zupelnie nowe ciosy, nowe combosy etc. Malo tego wszystkie nowe postacie mozna rowniez levelowac jak podstawowe postacie do poziomu 100. Ja juz wszystko zakupilem i wracam do gry
Free Costume Aya200MSP Costume AyaFree Costume Saki200MSP Costume Saki200MSP Costume Anna200MSP Costume AnnaFree Reiko Character500MSP Misery Charakter500MSP Himiko Charakter: Luty 19, 2009, 12:01:36 pm
Sieczka trochę bezmyślna, ale może być
A powiedz mi w ktorej to grze podczas siekania sie mysli? DMC? NG? DW? Wszystkie HnS sa takie i nic na to nie poradzisz, albo lubisz ten gatunek albo nie, sprawa jest naprawde prosta