Jeżeli gry Was tak bardzo denerwują, to mam dla Was jedną radę- nie grajcie. A takie wyczyny nie są żadnym powodem do dumy, nie wzbudzicie u mnie podziwu, tylko co najwyżej żal.
Nie mozesz nikim zabronic wyrazac swoich emocji podczas grania. Emocje, to normalne i dosyc czeste zajwisko. Zadowolenie - ze cos sie przeszło, wkurzenie - ze sie zgineło itd.
Najwieksze emocjo sa przy PESie. Chyba nie ma osoby co by sie nie wkurzała z np. niewykorzystanych sytuacji i by tych emocji nie pokazywała. To samo z zadowoleniem kiedy sie strzeli gola. Zapewne RainuS głównie chodzi Ci o te rzucane pady... no serio, dziwne wyrazanie zlosci. Ja padzika nigdy bym nie skrzywdził.
Ako ma fajną reakcję jak strzeli gola. Szybko wstaje tak do połowy, podnosi rękę do góry, równierz do połowy i krzyczy ,,jest!", i siada z uśmiechem na kanapie
.
Ja jak w 93 min strzele na 1:1 to dre się ,,jahoo!", albo ,,jest!". Albo tekst: ,,należała mi się bo w 1 połowie miałm poprzeczkę
".
Ogólnie moty z ręką do góry jest u mnie częsty. Albo schybam się do połowy i ,,napężłoną" ręką macha, tu w górę, tu w dół, i ,,jest!"