Autor Wątek: Recenzje 360  (Przeczytany 6840 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zeratul

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • H3&KZ2 United&Win
Recenzje 360
« dnia: Czerwca 07, 2006, 15:00:54 pm »
Dlaczego nie ma jeszcze ani jednej recenzji gry na xboxa 360? Zdaje sobie sprawe, ze trudno jest napisac dobra recenzje, a do tego trzeba jeszcze posiadac konsole i gry... ale ostatnio w ogole zauwazylem, ze recenzji pojawia sie jak na lekarstwo, za to na ilosc newsow nie mozna narzekac... to wasza nowa polityka?

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Recenzje 360
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 07, 2006, 15:04:16 pm »
A ma ktos z redakcji wougle X-box'a 360?
A pozatym redaktorzy to tylko ludzie i czasami maja wiecej czasu, czasami mniej. Mam nadzieje, ze w wakacjie bedzie pojawiac sie wiecej recenzji :)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Recenzje 360
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 07, 2006, 16:45:04 pm »
Jak pisał Don Pedro GO na swoim serwisie zarabia ładne sumki, ale jak widac zaden z redaktorów nie postanowil wydac jej na X360 :(

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Recenzje 360
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 08, 2006, 00:37:41 am »
Cytat: "Ako"
Jak pisał Don Pedro GO na swoim serwisie zarabia ładne sumki, ale jak widac zaden z redaktorów nie postanowil wydac jej na X360 :(

Tez słyszałem, podobno chlają w najlepszych knajpach drogie drinki, obracają najlepsze laski i rozbijają sie merolami po wioskach...
Tacy mają dobrze... :lol:

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
Recenzje 360
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 08, 2006, 02:08:45 am »
Na GO zarabia sie ładne sumki? Hmm można jaśniej? :P

Dlaczego nie ma jeszcze ani jednej recenzji gry na xboxa 360? Zdaje sobie sprawe, ze trudno jest napisac dobra recenzje, a do tego trzeba jeszcze posiadac konsole i gry... ale ostatnio w ogole zauwazylem, ze recenzji pojawia sie jak na lekarstwo, za to na ilosc newsow nie mozna narzekac... to wasza nowa polityka?

Ano to ja Ci powiem, to wszystko dla tego, że każdy z redaktorów GO myśli inteligentnie i wie, że trza zacisnąć zęby i poczekać na sprzęt od Sony [a nie łasić sie na pierwsze napotkane ciastko] który będzie potęgą  :mrgreen:  :mrgreen:  Ok ok teraz fanii iksa zaczną mnie besztać, i ready! Zresztą ja myśle, że kupowanie next-gena kiedy to konkurencja jest jeszcze nie dostępna nie jest dobrym rozwiązaniem - ja wychodze z założenia, że lepiej zaczekać i wybierać spośród trzech konsol - po prostu mieć wybór i wybrać słusznie a nie rzucać sie na pierwsza napotkane i wypuszczoną na wolność konsolke :P :) :mrgreen:

pozdro

Linki

• Przodownik pracy
Recenzje 360
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 08, 2006, 08:50:14 am »
Cytat: "crasch!"
Na GO zarabia sie ładne sumki? Hmm można jaśniej? :P

O tym to najlepiej niech wypowie sie Don_Pedro :)

Ano to ja Ci powiem, to wszystko dla tego, że każdy z redaktorów GO myśli inteligentnie i wie, że trza zacisnąć zęby i poczekać na sprzęt od Sony [a nie łasić sie na pierwsze napotkane ciastko] który będzie potęgą  :mrgreen:  :mrgreen:  Ok ok teraz fanii iksa zaczną mnie besztać, i ready! Zresztą ja myśle, że kupowanie next-gena kiedy to konkurencja jest jeszcze nie dostępna nie jest dobrym rozwiązaniem - ja wychodze z założenia, że lepiej zaczekać i wybierać spośród trzech konsol - po prostu mieć wybór i wybrać słusznie a nie rzucać sie na pierwsza napotkane i wypuszczoną na wolność konsolke :P :) :mrgreen:

nie wiem ale jakoś śmiesznie to zabrzmiało...
''...Gdy Zabraknie Miejsca W Piekle, Nieumarli Wyjdą na Ziemie..."

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
Recenzje 360
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 08, 2006, 18:53:34 pm »
Kilka tekstów było, pomyślimy, co można z tym dalej zrobić, osobiście - nie ma gier w stylu 'muszę w to zagrać', ale ogólnie 360 coraz bardziej zaczyna mnie interesować.