Juz 117 lat, damn man ! A do autora postu mam ten oto tekst- cżłowieku, zastanów sie zanim wpiszesz temat, bo raczej jest 6 listopadA. Jest jeden listopad w roku...przydałoby by się to jakoś poprawić...
Wczesny start to bardzo ważna sprawa dla powodzenia systemu. Nieska cena rowniez jest baaardzo przydatna :] no i gry- będa dobre gry na początek. Obowiązkowo moim zdaniem, jesli kupuje się w dniu launchu jest nabycie nowej Zeldy i eksploracja zawartego na 12 centymetrowej płytce obszernego świata...Licze też na choć w połowie tak wspaniałą fabułą jaką miala Ocarina of Time. Zresztą, moim zdaniem są to czcze słowa z ust Shigeru Miyamoto- Zelda OoT jest tytułem fenomenalnym. Ale zobaczmy oczywiście...
Sony coś coraz mniej ciekawie wygląda. Coś jest nie tak...gnije, coś mi tu smierdzi. Potrzebne Soniaczkowi są dobre, oj musza byc to po prostu dobre gry ! I to szybko...przydałby się taki MGS 4 na launchu....
Ja osobiście uważam, że pomysł z Wii jest na tyle ciekawy, że można będzie wiele osób zainteresować tym krzywo stojącym pudełkiem...Tym bardziej, jesli nie ma się LCD ani plazmy, tylko tłusty, nieco klockowaty TV Sony o przekątnej trzydziestu-paru cali...Wtedy z pewnością taki Metroid Prime czy Mario Galaxy pokaże, jak to sie od tych tytułow oczekuje, moc konsoli co do generowania ładnej grafiki i dostarczania ciekawych doznań, porównywalnych, na osobnej jakby skali - przeciwnych biegunach pogrzebanie żywcem, ukazane na wielu filmach...Nieciekawy motyw :] Ale EXTREMALNIE nieciekawy. I to 'extremum' pojawia się w tytułach z wasatym hydraulikiem, który w okolicach Sylwestra 2007 zaatakuje telewizory. Spuchną nadgarstki, dużo się wyjara trawki i będzie ogólnie super wspaniała jazda- nareszcze !
MIYAMOTO-SAN I IWATA-SAN - DAWAĆ MI TO WII !! WIIIIiiii !! I MARIO...