Autor Wątek: blogi  (Przeczytany 7412 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wortigern

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
blogi
« dnia: Sierpnia 17, 2006, 19:06:09 pm »
znacie jakies fajne blogi?

ja ze swej strony polece jeden

http://ryszard-waleczna-nerka.blog.onet.pl/

niezle przerezane texty

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
blogi
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 17, 2006, 19:53:15 pm »
Pewnie Twoj blog - nie podoba mi sie O_o
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 1
  • Że niby coś.
blogi
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 17, 2006, 19:55:01 pm »

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
blogi
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 17, 2006, 20:25:14 pm »
ja znam jeden genialny: http://darko.blog.onet.pl

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
blogi
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 18, 2006, 00:22:41 am »
Blogi to debilizm XXI wieku, masa niespełnionych nieudaczników chcących podzielić się swoimi opiniami ze światem. Kogo to obchodzi? A jak już CNN, BBC czy inny kanał cytuje bloggerów, to krew mnie zalewa, jakby nie było na tej planecie dość ekspertów...

lewik

• Człowiek dobrej roboty
blogi
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 18, 2006, 00:30:59 am »
Cytat: "Castor Krieg"
Blogi to debilizm XXI wieku, masa niespełnionych nieudaczników chcących podzielić się swoimi opiniami ze światem. Kogo to obchodzi? A jak już CNN, BBC czy inny kanał cytuje bloggerów, to krew mnie zalewa, jakby nie było na tej planecie dość ekspertów...

Głos rozsądku, brawo ;).

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
blogi
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 18, 2006, 01:21:14 am »

nic dodać, nic ująć. ;)

a jednak dodać: blogi to debilizm- to fakt, ale za to jaki śmieszny. :lol:
ponad 15 stron miał temat pamiętniki bravo girl.pl, niezłe jaja tam są :lol:

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
blogi
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 18, 2006, 08:15:53 am »
blogi są dla debili, co nie potrafią zrobic sobie samemu własnej strony "wuwuwu" ( :wink: ) - takie moje zdanie :wink:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
blogi
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 18, 2006, 09:28:22 am »
Zgafzam się, acz niektóe przez swoją żałość sa zabawne(blog K. Marcinkewicza  :lol: )a niektóre interesujace(komiksy na blogu bez jakichś durnych notek jak np. The Movie

Sam bloga niegfy nie miałem i skręca mnie jak widzę "VitAM nA MoEeM BloGaSQ :*:*:*:*"

setezer

• Marynarz z Potiomkina
blogi
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 18, 2006, 10:03:52 am »
Kiedyś widzialem blog o Polaku, który jest nazistą, a do tego gejem (historyjki o ... ekhem ... w łazience...), albo fasynujące historie "byłam z hopakiem nad wodom, ale padal deszyczk i se nie pokompalim, hihi".

Fascynujące są też blogi o tematyce filozoficznej, niby takie "mondre", bo bloggers (damn...) przeczytał Pana Tadeusza i jest filozofem

Jest kilka wartościowych blogów w Polsce, aczkolwiek te niezbyt wartościowe to jakieś 99,9%.

wortigern

• Pionier
  • *
blogi
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 18, 2006, 10:05:18 am »
Cytat: "Dark Templar"
Pewnie Twoj blog - nie podoba mi sie O_o

nie moj  :roll:  ale smieszny

PS. tez nie lubie tych rozofych blogow szalonych nastolatek, ale niektory blogi sa calkiem wporzo.

Tarniak

• Gość
blogi
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 18, 2006, 10:20:44 am »

No cóż, zbytnio generalizujesz. Abstrahując już od sprawy blogów, bo osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu form wyrażania siebie. Ja nie wiem kim jesteś w życiu, gdzie pracujesz, co osiągnąłeś, ale prześmiewczo-butny ton twoich postów jest cholernie denerwujący. Wszędzie podkreślasz, kwestie "nieudaczników" etc. Myślisz, że ktoś podziwia aroganckiego yuppie, którym niewątpliwie jesteś, bądź na niego się "lansujesz"? Czy generalizując (dokłądnie tak jak ty), nie powinienem Cię uważać za debila, który nie potrafi przeczytać, i dostosować się, do banalnego regulaminu, który są w stanie przyswoić 13-latkowie robiący po 8 błędów w zdaniu?

Linki

• Przodownik pracy
blogi
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 18, 2006, 14:32:54 pm »
Wg. Mnie blogi są dla ludzi, których już nikt nie chce się słuchać w rzeczywistości. Dziś każdy bez problemu może go sobie założyć i wpisywać, co mu tam się podoba:, że jest facetem a chce być kobietą, jest nazista, ale jest homo i jeszcze wiele innych. Najważniejsze jest to by blog wyróżniał się czymś spośród tysięcy podobnych, bo jaki jest sens prowadzenia bloga skoro nikt go nie czyta? Ale zamiast nazywać takich blogowych pismaków debilami może by się tak zastanowić, czemu my czytamy blogi, które są tak beznadziejne (nie wszystkie oczywiście). Nie mamy już nic ciekawszego do roboty? Mało beznadziejności spotyka się w TV, radiu czy na ulicy? A może, dlatego ze po prostu nasze życie jest nudniejsze od tego opisywanego w blogu? Chyba są ciekawsze zajęcia niż marnowanie czasy na czytanie kolejnego wpisy na stronce ,,koffanej rószofiutkiej czynastki’’.
''...Gdy Zabraknie Miejsca W Piekle, Nieumarli Wyjdą na Ziemie..."

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
blogi
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 18, 2006, 14:51:25 pm »
kominek.blox.pl - polecam pelnoletnim osobom zapoznanie sie z niektorymi tekstami:)

_invictus

• Gość
blogi
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 18, 2006, 15:19:27 pm »
Wg. Mnie blogi są dla ludzi, których już nikt nie chce się słuchać w rzeczywistości

blogi są dla debili, co nie potrafią zrobic sobie samemu własnej strony "wuwuwu"

Kojima też ma bloga, nie sądzę by jednak w jego przypadku, i w przypadku mnóstwa programistów (np. linux i soft pod niego) to pokrywało się z prawdą. A u nas jak to u nas, debilnie bywa :)