Autor Wątek: Growe pasożyty  (Przeczytany 7948 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Growe pasożyty
« dnia: Listopada 24, 2006, 11:18:52 am »
sprawa przedstawia się tak:
zamieszkał ze mną mój kuzyn(przygarnąłem drania, bo w ojczyźnie bieda z nędzą).kuzyn(Piotrek się zowie) jest również miłośnikiem elektronicznej rozrywki....no i ... zaczęło się!zakupiłem Obilivion'a.gra świetna, moim zdaniem, spodobała się i Piotrusiowi, toteż zaczął w nią dość poważnie grać.chłopak do tego stopnia się wciągnął, że mnie przestał dopuszczać(był wtedy jeszcze na bezrobociu)do pada..jedynym krokiem było zahasłowanie konsolki :) co też bez mrugnięcia okiem uczyniłem..Piotruś zbiesił się nieco, ale nie pisnął nic.niestety!człowiek ze mnie miękki, toteż po kilku dniach pękłem i hasło zdjąłem.to był błąd.Piotrek wziął się ponownie z Obilivion'a i po kilku dniach go ukończył(wiecie, najniższy poziom trudności, nieustanne parcie do przodu i tym podobne tanie zagrywki;)zdenerwowałem się nieco i straciłem chęć do gry(do dziś w to nie zagrałem)....za jakiś czas łyknąłem sobie Dragon Quest 3 na PSP z którym historia zaczęła się powtarzać.tu wola moja stała się nieugięta i PSP'eka skonfiskowałem definitywnie :D...

powiedzcie, czy i wy mieliście podobne sytuacje??

rav04

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 0
Growe pasożyty
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 24, 2006, 11:21:13 am »
Ja nie, mój brat dopiero co zaczyna zabawę z grami :)

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Growe pasożyty
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 24, 2006, 11:25:24 am »
ja mam wladze nad tym co moje :D, mowiac inaczej moj brat gra tylko jak mu pozwole :D

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Growe pasożyty
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 24, 2006, 11:27:13 am »
Młody... znaczy syn mojej siostry...

Jak się dorwie do GTA, potrafi GODZINAMI i zupełnie BEZ CELU jeździć po mieście. Żadnych misji - nic, poprostu jeździ  :roll:

michalc

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Growe pasożyty
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 24, 2006, 12:23:40 pm »
Cytat: "Iras"

Jak się dorwie do GTA, potrafi GODZINAMI i zupełnie BEZ CELU jeździć po mieście. Żadnych misji - nic, poprostu jeździ

to lepiej nie kupuj GTA4, bo nie da ci pograc na konsoli :D

a maly u mnie, braciak lat 6, lubi sobie pograc, ostatnio mi nabijal lvle w FF XII :D, ot taki maly niewinny posozycik :roll:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Growe pasożyty
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 24, 2006, 12:37:38 pm »
co ciekawe, moi bracia nie chcą grać na X360...
dziwaki :)

playing girl

• Przodownik pracy
Growe pasożyty
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 24, 2006, 14:22:37 pm »
Nie mam takich problemów, moja starsza siostra w ogóle nie gra. Kiedyś pograła ze mną 15 minut w Tekkena i na tym się skończyło na szczęście :]

Pako

• Towarzysz
Growe pasożyty
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 24, 2006, 14:46:38 pm »

Jak się dorwie do GTA, potrafi GODZINAMI i zupełnie BEZ CELU jeździć po mieście. Żadnych misji - nic, poprostu jeździ  :roll:

Co jest w tym dziwnego? Ja też siadałem wiele razy do GTA tylko po to, żeby pojeżdzić po mieście, pozabijać przechodniów, pouciekać od policji, polatać samolotem itp. itd. Właśnie chyba m.in to w takich grach jak GTA, czy Driver jest świetne. Zawsze sobie można włączyć grę i pojeździć po mieście.
Pamiętajcie, na GameOnly są zawsze równi i równiejsi... no nie Lewik?

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Growe pasożyty
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 24, 2006, 14:51:54 pm »
Ja mam niestety brata który lubi grać tak samo jak ja :evil: . Problem jest w tym ze jak on sie właśnie wyładowuje na konsolce to ja siedzę na kompie...i w sumie siedzę i słucham muzyki na winampie  :lol: .  Naszczęscie mam metody które pozwalają  go oderwać skutecznie niż myślałem.Wystarczy że krzykne leci Shaman King na Jetix-ie i nie ma go xD..a chłopak ma 17 lat...żal mi go. ;x

NHS

• Towarzysz
Growe pasożyty
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 24, 2006, 15:21:07 pm »
kun jak założyłeś hasło na X360 bo mnie by się pilnie ta informacja przydała. Jutro idę do pracy i jak znam zycie mój ojciec znów bedzie siedział od rana i grał w Hexica (matka mówiła ze ostanio jak byłem w sobotę w pracy to siedział z 9 godzin w sumie przy tej grze), a tak to hasło podał bym mu na jakąś godzine przed końcem pracy.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
Growe pasożyty
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 24, 2006, 15:26:02 pm »
Ja mam takiego pasożyta. Nazywa sie Krystian i ma 6 lat. Ludzie dobrze że on dosyć daleko. Bo jak wpada i gra w coś to
a) ja se nie mogę pograć
b) gada do gry np: jak gra w NFS:U2 to mówi dogoniłem cie, albo o ale szybko jadę!!!
c) zadaje dziwne pytania w stylu dlaczego ja nie mogę tam jechać, a jak sie nazywa ten samochód
A najbardziej sie uśmiałem kiedy jego rodzice kupili mu PS2. Jak wpadł raz do mnie i przeglądałem miejsce na memorce to on mi mówi że on zawsze usuwa "kart pamięci" czyli konfiguracje konsoli.
Po 15 min mam go serdecznie dosyć.

lupinator

• Gość
Growe pasożyty
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 24, 2006, 15:29:10 pm »
Mam takiego jednego pasożyta a raczej pasożytka :]
Jest to moj brat cioteczny z ktorym dosyc czesto sie widuje. Chlopak ma 18 miesiecy ale zawsze jak gram to leci do mnie z okrzkiem "pa, pa, pa!"
i wyrywa mi pada ktorym po 10 minutach "grania" wali w sciany. Hasło nie pomoze  :lol:

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
Growe pasożyty
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 24, 2006, 15:33:32 pm »
Jak się dorwie do GTA, potrafi GODZINAMI i zupełnie BEZ CELU jeździć po mieście. Żadnych misji - nic, poprostu jeździ Rolling Eyes

tak jak pctowcy XD sorry ale ogólnie jak słysze ludzi co chcą żebym im zapuścił gta bo chcą sobie pojeździć to robie o_O IMO nie ma większej straty czasu... owszem sam sobie robiłem kiedyś dluższe trasy etc. ale zawsze był tam gdzies na końcu dom do kupienia etc.
tak jeździć żeby jeździć to nawet nie wiem jak okreslić o_O

Cytat: "Vitryna"
Wystarczy że krzykne leci Shaman King na Jetix-ie i nie ma go xD..a chłopak ma 17 lat...żal mi go. ;x

zarządziliście obaj :lol: szacun

a ja jestem sam jeden :twisted: i nigdu nikt niezaproszony nioe korzysta z moich sprzetów
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Growe pasożyty
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 24, 2006, 15:41:42 pm »
Cytat: "<Aras>"

zarządziliście obaj :lol: szacun

RESTEKP  :lol:  :)

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
Growe pasożyty
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 24, 2006, 15:54:41 pm »
Mnie tez nikt nie przeszkadza, a to z racji tego, ze mam jedynie starsza siostre, ktora w ogole nie gra (no dobra, pare lat temu przeszla 2 gry na GBC i pol Golden Sun'a, ale to bylo dawno). Rodzice tez nie sa skorzy do grania, wyjatek stanowi ojciec, ktory czasem lubi grac w Tetrisa czy Chessmastera... Ostatnio kupilem na allegro True Crime'a: NYC, obawiam sie, ze ojciec bedzie mi oblegal konsole, by sobie zwiedzic miasto ;]

A tak odnosnie jezdzenia w GTA - tez to lubie, bardzo odpreza i pozwala wykryc kupe bugow (co powiecie na teleportacje na drugi koniec mapy przy wychodzeniu z auta?); dodatkowo jakas dobra muzyczka na radiu player station (czy cos w ten desen) i mozna tak jezdzic godzinami :)

Mtau

• Towarzysz
  • Remember, u're unique. Just like everyone else
Growe pasożyty
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 24, 2006, 16:22:24 pm »
Ja musze dzielić się jednym playstation z bratem ale zazwyczaj jak on zajmuje ps2 to ja gram na psp więc da sie przeżyć (gorzej będzie jak kupie X360)

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
Growe pasożyty
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 24, 2006, 17:17:15 pm »
Dobra, to dodam jeszcze, że ów młody człowiek (17 lat) wyłącza muzyke i wali sfx na maksa.

Sorry, ale moje nerwy nie wytrzymuja kilku godzin wycia silnika  :x